Cumurbaşkanı Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorulara yanıt verdi.
Cezayir’de halk cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giderken 1992 yılında kapatılan İslami Selamet Cephesi (FIS) Başkan Yardımcısı Ali Belhac gözaltına alındı.
Şam rejiminin Enformasyon Bakanı Umran Zubi, "Devlet başkanlığı seçimlerinde ne Arap ülkelerinden ne de diğer ülkelerden gözlemci heyeti yer alacak" dedi.
Mısırlı analistler, darbe sonrası düşman kitlesini artıran cumhurbaşkanı adayı Abdulfettah Sisi’nin seçim kampanyası için ülkenin tüm kentlerinde miting düzenleyebilme imkanını mera
Gazze’deki Hamas yönetimi, Mescid-i Aksa’ya saldıranlara müsaade etmesinden dolayı Arap liderlere, ülkelerindeki İsrail büyükelçilerini sınır dışı etmeleri çağrısı yaptı.
Ürdün ordusu, hava kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının, Suriye sınırını geçmeye çalışan bazı araçları vurduğunu açıkladı. Şam rejimi “Araçlar Suriye ordusuna ait değil” de
Her iki kesimden kişilere de psikolojik danışmanlık hizmeti veren psikiyatrist Kemal Sayar AKP-Cemaat çatışmasının aileler içinde de ayrışmalara neden olduğunu söylüyor.
Tunus Cumhurbaşkanı Merzuki, kamuoyunda "Tunus devrimi şehit ve gazileri" davası olarak bilinen davada verilen kararı, "ailelerin beklentilerine cevap vermedi" şeklinde yorumladı.
Suudi Arabistan’ın Suriye politikasının mimarı olarak bilinen İstihbarat Şefi Prens Bender bin Sultan görevden ayrıldı, yerine yardımcısı Yusuf İdrisi getirildi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Tahran yönetimine uygulanan yaptırımların aylar içerisinde kalkabileceğini söyledi.
Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı Aykut B. Erzurum'daki cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.
Suriyeli muhalifler Halep’te Hava İstihbarat Binası çevresindeki çatışmalarda rejim güçlerine ait iki tankı tahrip etti, 15 askeri öldürdü. Lübnan'ın doğusunda mültecilerin sığınd�
Yüksek eğitimlilerin şerrinden Allah’a sığınırım! (Ufuk Coşkun / Sivil Düşünce)
Dicle Üniversitesi'nde biri Rektör yardımcısı iki profesör istifa etti. Üniversite Genel sekreteri, İstifaların yolsuzluk ve usülsüzlük iddialarıyla ilgilisinin bulunmadığını belirtti
Gazeteci Nedim Şener, Dink cinayeti aydınlatıldığında cemaat ve ona yakın liberallerin mahcup olacağını söyledi. Şener, 'Sanık sandalyesini düşünün: Cemaatçi polisler ve istihbaratç