Muhammed Ordusu operasyon odasının Esed'e karşı başlattığı “Senden başka kimsemiz yok Allah’ım” adlı operasyonun bilançosunu açıkladı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kılıçdaroğlu provokasyon ihbarı yapmaktadır. Ülkücülerin kullanılacağını söylemektedir. Elbette halt etmektedir, yalana dolana sarılmaktadır" açıklamas
Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin İsrail ziyareti sırasında iki ülke arasında bilgi teknolojileri ve silah alanında yapılan anlaşmalar Batı Şeria'da protesto edildi.
Türk mühendislerince tamamen yerli olarak üretilen MPT-76 tüfeklerinin 2000 adeti komandoların hizmetine sunuldu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün kapatılan üniversitelerinden alınan diplomalara ilişkin soruşturma.
Sığınmacılar tarafından Avrupa Birliği ülkelerine yapılan iltica başvurularının 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7 azaldığı bildirildi.
15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir tarafından yapılan başvuru üzerine şehidin ismi,Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillendi.
PKK'nın Kerkük'te kendisine bağlı bir silahlı güç oluşturmak için kamp kurduğu ve militanlarını eğittiği görüntülendi.
İçişleri Bakanlığının açıklamasında, "Suriyeli misafirlerimizle gerek kendi aralarında gerekse vatandaşlarımızla zaman zaman yaşanan gerginlikler son günlerde çarpıtılarak aktarılm
ABD’nin Chicago kentinde 4 gün süren bağımsızlık günü tatili süresince meydana gelen silahlı saldırılarda 8 kişi öldürüldü, 55 kişi yaralandı.
UNESCO Dünya Miras Komitesi, İsrail'in Mescid-i Aksa ve çevresinde egemenlik hakkı iddiaları ve yürüttüğü yasa dışı kazıları kınayan bir tasarıyı onayladı.
Ak Parti'nin malum “Yürüyüş”e yönelik kamuoyu dili, en başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere, bütün parti sözcüleri tarafından seslendirildi. Tabii ki, en sert yargılamaları içeren
TSK bünyesindeki FETÖ yapılanması ile mücadeleyi ‘sabitlenmiş tweete’ benzeten Işık, “Yakında yeni ihraçlar olacak. Her gün yeni isimler gelebiliyor bu açıdan sayı vermeyi uygun bulmu
Ramazan ayında, yılın en uzun günleri boyunca elektrik kesintileri özellikle hastaneleri ve deniz suyu arıtma tesislerini ciddi şekilde etkiledi. Pis su tahliye sistemlerinin de devre dışı k
İnterpol, 15 Temmuz sonrası binlerce kaçak FET֒cünün ismini bildiren Türkiye’yi veri tabanından çıkardı. Karara gerekçe olarak Türkiye’nin kısa sürede sisteme 60 bin kişilik aranan