İzmir'de yasa dışı dinleme iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında aralarında birinci sınıf emniyet müdürünün de bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.
Facebook ve sahibi olduğu popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'da yaşanan erişim sıkıntısı sona erdi. Her iki siteye de girilebiliyor.
Filipinler’in güneyinde gerçekleşen polis ile Müslüman isyancılar arasındaki çatışma kanlı bitti. 37’si polis 43 kişi öldü.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi, terör örgütü PKK militanlarının, Musul'a bağlı Sincar ile Rabia bölgeleri arasındaki köylere baskın düzenleyerek 5 kişiyi öldürdü�
Yapılan bir araştırmaya göre Almanlar İsrail'in politikasına gün geçtikçe şüpheci bakıyor.
Türkiye, İran, Malezya ve Endonezya ortak otomobil markası için toplanıyor.
İstanbul Bakkallar Odasının projesiyle "Veresiye defterleri" artık kaldırılıyor. Borç kayıtları için bilgisayar programı geliştirildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Kobani'nin kurtarılmasında oynadığı rol nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
Tacikistan'da yerel ve merkezi yönetimin izni olmadığı gerekçesiyle camilere el konularak ev olarak kullanılıyor.
Mısır'da 25 Ocak devriminin 4. yıl dönümünden bir gün sonra, devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Alaa ve Cemal'in de tahliyesiyle hapishanede Mübarek ailesinden kimse kalmadı.
Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı arasında görev yapan Türk askerlerine ateş açıldı.
Yurtdışındaki Cemaat okullarıyla ilgili atılacak adımlar Bakanlar Kurulu'na görüşüldü. Hükümet Sözcüsü Arınç, bu okulların satın alınması şeklinde bir yöntem üzerinde durdukla
"Güneşi Duyabilmek" adlı yazımı, beni hali ve devamlılığıyla iyi ve salih bir amele teşvik eden Samsun'lu kardeşim Mehmet Köse'ye ithaf ediyorum.
Tüm doğumlarda para yardımı, annelere ücretli olarak yarı zamanlı çalışma imkânı gibi yeni haklar getiren tasarı Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri bölgede ilk defa silahlı yürüyüş yaptı.