NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim ile ilgili yeni bir açıklama yaparak, 'Türkiye'nin yanındayız' mesajını yineledi.
Katar, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarında zarar gören 1500 Filistinli'ye biner dolar yardım yaptı.
Suriye’nin Hama vilayeti, Kefr Nebuda bölgesinde Rusya’nın desteklediği rejim kuvveleri ile muhalifler arasında yaşanan çatışmalardan dolayı 80 bin Suriyeli yerinden oldu.
Suriye Genelkurmay Başkanı, Çarşamba günü rejim güçlerinin Hama'da muhaliflere yönelik başlattığı operasyonu "terörden etkilenmiş bazı bölgeleri özgürleştirmeye yönelik büyük sa
Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Avrupa’ya mülteci göçünü durdurmak için Türkiye’nin yardımına ihtiyaçları olduğunu ancak buna rağmen Türkiye’nin AB üyeliğine karşı oldukların
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çocukların bulduğu bombanın patlaması sonucu 9 yaşındaki Hasan Yılmaz öldü, üç çocuk yaralandı.
Prof. Dr. Aziz Sancar, Dr. Lindahl ve Dr. Modrich'e Nobel Ödülü getiren DNA'nın yapısına yönelik çalışmalar kanserin tedavi edilmesi için önemli bir aşama olarak görülüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rus hava ihlâlleri ile ilgili olarak “Putin ile görüşecek misiniz?” sorusuna “Yaşananlardan dolayı elbette kırgınlık içindeyiz. Bu şartlarda aramamın bir anlam�
Askeri istihbarat, Balyoz davasında askerlere kumpas kurulduğu iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Balyoz belgeleri ile irtibatı oldu
HDP'lilerin tehdit ettiği ve PKK'lıların saldırdığı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, Payzın'ı terletecek bir soru sordu...
Ekonomi devi Çin'in Türkiye'ye yalanlar söyleyerek İstanbul Boğazı'ndan geçirdiği uçak gemisi Varyag'a, Suriye için savaş emri verildi.
Yurt dışında yaşayan vatandaşlardan, oy kullanırken aranacak belgeler hakkındaki düzenlemeye ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Polisin operasyonlarıyla terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H’ın Türkiye sorumlusu 2 kişi yakalandı. Örgüt birbirine düşüp infazları başlattı.
Muğla, Bodrum'da, evinde ölü bulunan aşırı kilolu eczacı İbrahim Esat Hepsev'in cenazesi, AKUT'un operasyonuyla evden çıkartılarak morga kaldırıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB’nin mülteciler için önerdiği 1 milyar Euro’luk teklife sıcak bakmadı.