Dışişleri Bakanlığı, 'İsrail emniyet güçlerinin orantısız güç kullanmalarını kuvvetle kınıyoruz' açıklamasında bulundu.
İsrail'in hava saldırısında 3 yaşındaki kızı Rahaf ve 5 aylık hamile eşini kaybeden Yahya Hassan, 'İsrail hayatımı yıktı, bir anda eşimi, çocuğumu ve evimi kaybettim' dedi.
Rusya'nın Şam Büyükelçiliği'ne roketli saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında elçilik binasının önünde Rusya'ya destek gösterileri düzenleniyordu
Türkmen Kalkınma Partisi Milletvekili Muhammet İlhanlı ise "Bunlar gösteri değil, kargaşadır. Dış güçlerin bu olayların arkasında olduğunu düşünüyoruz. Açıkça söylemek gerekirse
Danimarka'da son 2 yılda dinini değiştiren 106 mülteciye oturma izni verildi. Bunların büyük bir kısmını Hristiyan olan Müslümanlar oluşturuyor.
İsrail'de Tel Aviv'in kuzeyinde bir Yahudiye bıçaklı saldırı yapıldığı iddiasıyla bir Filistinlinin vurulduğu bildirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli otomobil için 3 prototip üretildiğini söyledi. Işık, prototiplerin kamuflajlı görüntüsünü de paylaştı.
Hükümet, Ankara'daki patlamada ölenlerin yakınlarına maaş bağlayacak, aileler devlette istihdam edilecek..
Başbakan Davutoğlu Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği bölgede incelemelerde bulundu ve karanfil bıraktı.
Nusret Cephesi lideri Ebu Muhammed Fatih Colani Rusya'nın Suriye'de fiilen saldırılara katılması üzerine bir ses kaydı yayınladı.
Uzmanlar Twitter ve Facebook'u yavaşlatmak için ‘*boğazını sıkmak’ adı verilen tekniğin devreye alındığını öne sürüyor.
İstanbul merkezli toplam 7 ilde kredi kartı dolandırıcılarına yönelik düzenlenen 'sihirli ses' operasyonunda çok sayıda gözaltı var.
Devletin zirvesi Ankara'daki saldırıyı enine boyuna araştırarak saldırıda büyük bir devletin eli olabileceği fikrini masaya koydu.
ABD’nin Türkiye ve Arap ülkeleriyle Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programını askıya almasının ardından Suriyeli Kürtler, bazı Arap grupları ve bir Süryani grupla Suriye Demokr
İran Parlamentosu, P5+1 ülkeleri ile yapılan nükleer anlaşmayı onayladı. 290 sandalyeli mecliste 161 parlamenter anlaşmaya 'evet' oyu verdi.