Öğretmenliklerinin hüsnü kabul görmemesi gerekenler, tüm zamanların jakobenleri de yaşananlardan ders çıkarabilmiş değil. Her seçim sonrası olduğu gibi Mustafa Kemal’in askerleriyiz di
Avcılar'da polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştiriliyor.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Tillerson ile telefonda görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ve Suriye meselesi konuşuldu.
İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de düşen ve 12 kişinin şehit olduğu olayla ilgili; "dış etken yok, olay kaza" dedi.
Gerçek Hayat dergisi, FETÖ operasyonlarının en önemli delili olan ByLock'a dair çok çarpıcı bilgilere ulaştı: 3 milyon ByLock mesajı çözüldü. ByLock'çuların tespit edilmesiyle ilgili
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Hainlerin paçavralarıyla poz veren Hunko Avrupa Konseyi'nin seçim gözlemcisi. Bundan mı tarafsızlık bekleyeceğiz." dedi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Türkiye'nin idam cezasını yeniden getirmesi halinde Avrupa hayalinin biteceğini söyledi.
Fakat artık yeter! Bu saçmalığı durduralım. Son on beş yıl boyunca sandıkta defalarca yenilenler yine yenilmişlerdir. Türkiye milletin iradesine uyarak yeni bir siyasi aşamaya, yeni bir
ABD’nin Ohio eyaletine bağlı Cleveland şehrinde bir şahıs, tanımadığı 70 yaşlarındaki adamı öldürdü. Şahıs, cinayet anını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 16 Nisan anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili açıklamasında, milyonlarca seçmenin tercihini yaptığına işaret edilerek, "Her iki taraftan seçmenleri v
Türkiye’deki referandum sonucunu değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, “Türkiye halkının çoğunluğunun kabul ettiği her şeye saygı duyarız” diye konuştu.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki anayasa değişikliği referandumunun neticesini takip ettiklerini, sonuçların doğrulanması ve AGİT’in ilk bulgularına ilişkin raporunu yayınlaya
Referandum sonuçları ile ilgili ilk yorum Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'den geldi...
Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında sayım işlemlerinin sona erdiği 21 cezaevinde tutukluların çoğunluğu "hayır" oyu verdi.
YSK, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oy verme işleminin tüm seçim çevrelerinde sona erdiği anlaşıldığından yayın yasağını saat 18.01 itibarıyla kaldırdı