Kur’an-ı Kerim’in ilk yazı türü kûfi konseptinde düzenlenen dünyanın en kapsamlı sergisi Mucize Kitabın Muhteşem Hattı: Kûfi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde açıldı. Sergide; 8
Kuveyt, dünyadaki büyük üreticiler tarafından kabul edilmedikçe petrol üretiminin belirli bir seviyede dondurulmasına ilişkin alınacak herhangi bir karara bağlı kalmayacağını belirtti
IŞİD liderlerinden Ömer El Şişani'nin ABD tarafından düzenlenen bir hava saldırısında öldürüldüğü iddia edildi.
Meksika Devlet Başkanı Nieto, Cumhuriyetçi başkan adayı Trump'ın sözlerini duyunca Hitler'i hatırladığını söyledi.
Endonezya hükümeti, Guantanamo'da tutuklu "Hambali"nin ülkeye dönmesi ihtimalinden tedirginlik duyuyor
Maliye Bakanı Naci Ağbal, İsmet Özel'in 'Amentü' isimli şiirini TBMM Genel Kurulunda okuması, muhalefetin tepkisini çekti.
Elazığ'da halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 13 yer, geçici askeri güvenlik bölgesi ilan etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticaret hacminin 10 milyar dolara çıkması konusunda Yunan mevkidaşı Çipras'la mutabık kaldıklarını söyledi, iki ülkenin çok
Muhalifler, Halep'in kuzeyinde oluşturulması öngörülen bölgede bir köyün kontrolünü terör örgütü DAEŞ'ten geri aldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yamaç, Akkuyu Nükleer Santrali hakkında bilgi verdi.
3,5 milyon lira haksız kazanç sağladığı iddia edilen 33 kişi gözaltına alındı.
AA: Şırnak'ın İdil ilçesinde 18 Şubat'ta başlayan operasyon sona erdi Operasyonlarda 114 terörist etkisiz hale getirildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Birleşmiş Milletler’in Rus kökenli diplomatına Türkiye'nin farkını katı bir göndermeyle anlattı
Fikri Sağlar, HDP'li vekillerin fezlekelerinin TBMM'ye gelmesi durumunda CHP'nin hayır oyu vereceğini söyledi
Diyarbakır'da HDP, DBP, KJA ve DEM-GENÇ'in çağrısı yine karşılık bulmadı. Bunun üzerine yapılması planlanan yürüyüş iptal edildi.