IKBY'deki Yeni Nesil Hareketi, mevcut Erbil yönetimi düşürülünceye kadar hükümet karşıtı gösterilere devam edilmesi çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Trump yönetimi dışında bütün ülkeler bu oylamada birlik içinde hareket etti. Şimdi BM Genel Kurulu süreci başlayacak." dedi.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Gatilov, Soçi’de yapılması planlanan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi'nde herhangi bir sorun olmadığını belirtti.
BMGK'da ABD'nin Kudüs tasarısını veto etmesine Türkiye'den ilk tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'ABD'nin Kudüs kararını veto etmesini esefle karşılıyoruz AB
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ndeki toplantıda ABD Temsilcisi Nikky Haley, Washington'ın Kudüs ile ilgili önerilen yasa tasarısını veto ettiğini açıkladı. Böylece tasarının BMG
ABD Hava Kuvvetleri Komutanlığı, AWACS uçağını operasyonlarda kullanmayacaklarını bildirdi.
ABD’nin İngiltere’deki hava üssü Mildenhall, henüz açıklanmayan bir olay nedeniyle acil olarak kapatıldı.
Kendisine 'Haçlılar' adını veren bir grubun, Müslüman göçmenlerin yaşadığı bir apartmana bombalı araç saldırısı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
İsrail Savunma Bakanı Liberman, Türkiye ile ekonomik ilişkilerin gözden geçirilmesi çağrısı yaptı.
Mardin'den gelen son dakika haberine göre Kızıltepe ilçesinde bir şahsa ait evden Garnizon Komutanlığı'na uzanan bir tünel bulundu... Bölgede inceleme başlatılırken, gözaltına alınan e
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koordinasyonunda 18 Aralık 2008'de hizmete sunulan e-Devlet Kapısı, 10. yılında yeni arayüzüyle hizmet vermeye başladı.
Birleşmiş Milletler'in, İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeid Ra'ad El Hüseyin, Arakanlıların yaşadığı vahşetin sorumlulularının adalete teslim edilmesi konusunda kararlı.
"Temporal lob epilepsi geçici veya kalıcı felç yapabilir"
Sınır Muhafız Güçlerince aralık ayında Kuzey Sina sınırında 4 tünel yıkıldı, 187 yasa dışı göçmen yakalandı
ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin ulusal güvenlik stratejisi açıklayacağı bugünkü konuşmasında Rusya ve Çin'i ABD'nin güvenlik ile refahını zayıflatmayı amaçlayan rakip ülkeler o