TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlar, terör örgütünü paniğe sevk etti. Kentten kaçışları önlemek isteyen PKK'lılar, bu sefer de evleri kundakladı.
Afrin’de canlı kalkan olmak istemeyen siviller yaya ya da bulabildikleri araçlarla şehri terk ediyor. PKK’lı teröristlerin 'vururuz' tehdidi, ilçe çıkışına kazdıkları hendekler ve kurdu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de yaptığı konuşmada Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Her an müjdeyi verebiliriz" dedi.
Haber Türk Yazarı Serdar Turgut Washintong'taki lobi faaliyetlerini köşesine taşıdı.
Star Gazetesi yazarı Selahaddin Çakırgil, S. Hawking'in ölümü sonrası kendisi hakkındaki fikirleri köşesine taşıdı.
Sivillerin Afrin'i boşaltması için tanınan 72 saatlik sürenin dolmasının ardından Özel Kuvvetler'e bağlı 'Hayalet Timler' kent merkezine girdi.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç "Arap Baharı" kavramının çıkış noktasını araştıran bir yazıyı köşesine taşıdı.
Türk Silahı Kuvvetleri ile birlikte Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı düzenleyen Özgür Suriye Ordusu'nun) üst düzey komutanlarından Fehim İsa, bir hafta içerisinde de Afrin'in terör örg�
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı ve aynı zamanda geçmişte Sırp katliamının da mağdurlarından ve mübadele ile Türkiye'ye göçmüş Vedat Yenerer, Aliya İzzetbegoviç hakkında skandal if
Adalet Bakanı Gül yargılamalar sırasında ortaya çıkan Maocu hakim örneğini anlattı. Gül "Yargı içinde Maocu diye bilinen bir hakim, daha sonrasında FETÖ'cü olduğu ortaya çıkıyor" d
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 'Çiftlik Bank kurucusunu geri isteyeceğiz' dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3567 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Terör örgütü PKK/PYD'nın Kandil'den gelen liderlerinin Esed rejimin hazırladığı otobüslerle Afrin’den kaçmaya başladığı bildirildi.
Bir dizi konferans için Belçika’ya giden Abdulmetin Balkanlıoğlu, Brüksel Havaalanı’nda gözaltına alındı. Tepkilerin ardından Abdulmetin Balkanlıoğlu serbest bırakıldı.
TSK, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Afrin’de hastane bombalandığı iddiasının tamamen asılsız oluğunu açıkladı.