Rusya’nın güneş enerjisi ile çalışacak olan ilk yüksek irtifalı insansız hava aracının (İHA) stratosferdeki test için hazır olduğu bildirildi. Rusya’nın bilimsel uzay araçlarının
Katalonya özerk yönetiminin, İspanya'nın parçası olarak kalmasını isteyen yüzbinlerce kişi, bağımsızlık ilanından iki gün sonra Barselona'da büyük çaplı gösteri düzenledi.
Almanya'da koalisyon ön görüşmeleri Türkiye-AB ilişkileri, iklim ve göç politikalarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle çıkmaza girdi.
Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, tehlikeli sanal oyunlarla başa çıkmak için beş yol önerdi.
Temmuz 2008'de temeli atılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin ilk seferi Pazartesi günü yapılacak.
Yargıtay, sıra beklerken çalınan paradan bankanın sorumlu olduğuna hükmetti.
Emekli Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, “Bugün ortalığa Hatay’ı da kapsayan koridor haritaları düşmüş. Onlar yapmadan biz yapmalıyız. Hedef Afrin, artık durmak yok" dedi.
Ankara Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10 gün içinde toplanarak yeni belediye başkanını belirlemesini isteyecek.
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen imza gününde konuştu.
FETÖ soruşturmasından kaçıp Güney Kıbrıs'a firar eden 'Kripro Yüzbaşı'nın ülkeden gizlice kaçırıldığı ortaya çıktı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şanlıurfa’daki iki günlük temasları kapsamında Suriye sınırına komşu olan Suruç’ta onuruna verilen yemeğe katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Kıyma etin kilogramını 29 lira ve kuşbaşı etin kilogramını 31 liradan satmayı taahhüt eden zincir marketlere Et ve Süt Kurumumuz tarafında
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ana muhalefetin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu ifade etti.
Darbelerin tartışıldığı Kartepe Zirvesi’nin konuklarından Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu eski Komiseri Gunter Verheugen “Türkiye, göçmen meselesinde AB tarafından kandırılan ülk
Emniyet Genel Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredileceği açıklanan pasaport ve sürücü belgesi işlemlerini 2 Ocak 2018'e kadar yürütmeye devam edecek