Musul ve Telafer'i IŞİD'den temizleyen Irak, Suriye sınırındaki bölgeleri geri almak için saldırı başlattığını açıkladı.
TİM Yönetim Kurulu Üyesi Satıcı, "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tarihlerinde 1 milyar 176 milyon dolar yaş meyve ve sebze ihracatı gerçekleştirildi. Rusya, 259,3 milyon dolar ihracatla ilk sırada
Türkiye’nin dostluğunun ne kadar değerli ve önemli olduğunu gösteren bir başka ziyaret de Kuveyt Başbakanı Cabir El-Mübarek El-Hamed Es-Sabah idi.
Referandumun yapılacağı varsa yapılır; Ankara bunu yaptıranlardan olmak istemiyorsa olmasın. Ama engelleneceği varsa da engellenir; Ankara bunu engelleyenlerden de olmasın. Ret cephesinin ön
Önem meselesi bir tarafa, “birey” kavramından veya “birey olmak”tan söz açılır açılmaz, sağdan soldan bir dizi önyargı sökün eder.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Washington elçisi Yusuf el-Uteybe'ye ait sızdırılan maillerde, Libya'daki yasa dışı askeri sevkiyatların ABD'ye raporlandığı ortaya çıktı.
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
Macron, Katar halkını, özellikle aileleri ve öğrencileri etkileyen ambargonun bir an önce kaldırılmasını istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı." dedi.
Katalonya Başkanı Carles Puigdemont, İspanya Başbakanı Rajoy’a yazdığı ve kral 6. Felipe’ye de gönderildiği bildirilen mektupta 1 Ekim’deki referandum için diyalog çağrısında bulundu
Endonezya’nın Açe eyaletinde Osmanlı Mezarlığı’nın bakımını ve bekçiliğini yapan Azimah Abdülaziz, II. Selim tarafından gönderilen belgeleri özenle saklıyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim evlatlarımız Bingöl'de Karacehennem bölgesinde 6-7 teröristi daha hakladılar, daha yeni, haberiniz olsun. Nasıl gördük, insansız hava aracıyla g�
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabirel, Avrupa Birliği'nin Türkiye ile üyelik müzakerelerini durdurması gerektiğini söyleyerek Türkiye'nin, insan haklarını ve basın özgürlüğünü i
"Casus tekne bulundu" şeklinde haberlere konu olan tekneyle ilgili Edirne Valiliği açıklama yaptı.
TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kanca, "Ar-Ge yasasındaki son değişiklikler en çok otomotiv sektörünü etkileyecek. İhracatta yıllardır rekor kırıyoruz ama geleceğimiz Ar-Ge'de. Ar-Ge dah