Bosnalı yönetmen Türkiye’deki Suriyeli yetimleri beyazperdeye taşıdı
Irak ve İspanya'dan sonra Almanya da önümüzdeki günlerde referandum tartışmalarının odağında olacak.
Eğer maddi güç cahil ve fasıkların eline geçmişse artık hakikatin savunuculuğunu yapan kişi ya da kişileri büyük imtihanlar bekliyor demektir. Zira böyle durumlarda insanların büyük �
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, 'Osmanlı Döneminde Beyrut Vilayeti' başlıklı fotoğraf sergisi açıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
BM, Yemen'de "yaklaşık 700 çocuğun ölümüne ve sakat kalmasına sebep olan" Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini kara listeye aldı.
Bursa'da hastaneye kaldırılan eski Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in yapılan ameliyatın ardından gözlem altına alındığı bildirildi.
Ukrayna’daki bir hayvanat bahçesinde yaşayan Romeo adlı şempanze, dişi partneri Juliet'i öpen bakıcısına saldırdı. Romeo'nun ısırıp darp ettiği bakıcı Sergey, hastanelik oldu.
Pakistan’ın Belucistan eyaletindeki bir türbede meydana gelen bombalı intihar saldırısında 18 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi yaralandı.
Gaziosmanpaşa’da bir araca yönelik uzun namlulu silahla gerçekleştirilen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır şekilde yaralandı. Yaralılardan birisinin geçtiğimiz g�
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisini
Birçok çocuğun internette anne babasının haberi bile olmadan istediğini izlemeye başlaması ciddi bir risk oluşturuyor.
Karikatürdeki 'Beyaz Toros' göndermesi 90'lı yıllarda JİTEM üyelerinin halka yönelik giriştiği katliamları anımsattı.
Almanya’da 24 Eylül’de yapılan genel seçimlerden sonra oluşan Federal Mecliste, liberal eğilimli Hür Demokrat Parti milletvekillerinin, aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi millet
Suriye'nin Irak sınırındaki Deyrizor'u DEAŞ'tan kurtarma gerekçesiyle operasyon düzenleyen taraflar, sivilleri mağdur ediyor