Tükiye'ye yön veren Erdoğan ve Gül arasında her şeyin kırıldığı an 2012'de Cumhurbaşklanlığı yasası çıkarılırken Gül'e getirilen aday olma yasağı olmuş.
Bir süre önce görevden alınarak Şanlıurfa'ya atanan 2'nci sınıf Emniyet Müdürü Erhan Yıldırım gözaltına alındı.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
İran Şii Cumhuriyeti kurucusunun muazzam kabri!, 2 milyar Dolar ile inşa edilmek istenen İmam Humeyni’nin mezarı hala yapım aşamasında.
Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 20’ye yakın Alevi vatandaşın yaşadığı evlere işaret konuldu.
Suriye'de sözde Kürtlerin hakkını savunduğunu iddia eden ve Beşşar Esad rejimiyle beraber hareket eden PKK/HDP uzantısı YPG, İslam'a olan düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serd
Pilleri bittiği için aylardır "uyku" modunda bekleyen uzay aracı modülü Philae, Dünya ile iletişime geçti.
Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından aranan Sudan Devlet Başkanı Ömer Beşir için Güney Afrika’da bir mahkeme ülkeden çıkışının engellenmesi yönünde karar verdi.
Bazı gazeteci, yazar ve akademisyenler, haklarındaki idam kararına ilişkin nihai açıklama 16 Haziran'a ertelenen Mursi ve 121 arkadaşına destek için 'Freemorsi.org' isimli site kurdu.
Aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Wilders'ın, İslam karşıtı eylemlerle gündeme gelen Amerikan Özgürlük Koruma İnisiyatifi'nin daha önce Dallas kentinde düzenlediği Hz. Muh
Rusya ve Çin'in İngiltere'ye ait gizli dosyaların şifrelerine ulaştığına dair haberlerin ardından Londra hükümeti bazı ülkelerdeki ajanlarını çekti. Sunday Times'ın iddiasına göre R
İsrail İçişleri Bakanlığı Gazze'ye geçen yıl Temmuz'da başlayıp 50 gün süren saldırıların 'hukuka uygun' olduğunu savundu. 1500'e yakın sivilin hayatını kaybettiği saldırılarla
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini cemaatin nasıl çarpıttığını anlatan Başdanışmanı Ahmet Sever, çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
İsveç'in Göteborg kentinde bir araca yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucunda dört kişinin öldüğü bildirildi.
MGK Genel Sekreteri Kılınç'ın Abdullah Gül’e ilettiği iğrenç teklifi aktaran Sever, Hayrünnisa Gül'ün “Yeter” deyip yaptığı baskını anlattı.