Dünyanın en büyük nükleer faciasına sahne olan Çernobil Nükleer Santrali'ndeki patlamanın üzerinden 30 yıl geçmesine karşın felaketin izlerini silmek için hala çaba gösteriliyor. Çer
Fransa'da 100'den fazla hastasının sağlam dişlerini çekmek ve diş etlerini parçalayıp çene kemiklerini kırmakla suçlanan diş hekimi, sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Güney Afrika Cumhuriyeti, Türk yatırımcıları ülkesine çekmek için bir bir dizi etkinlik düzenledi.
Denizli Müftülüğü'nde görevli vaiz, imam, müezzin, memur ile bir müftü yardımcısının da aralarında olduğu 13 kişi hakkında 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'
MHP'li Oğan, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi’nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu’na katılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan ziyareti sonrası bugün temaslarda bulunmak üzere Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’e geldi.
TÜSİAD, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın “Laiklik yeni anayasada olmamalı” sözlerine tepki gösterdi.
Tahran hükümeti, ABD’nin İran’daki diplomatik görevlerini yürüten İsviçre Büyükelçisi’ni Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, İran ile 80 milyon avroluk takas esasına göre bir sözleşme imzalandığını açıkladı.
Beyoğlu'nda bir banka şubesine gelen silahlı ve kar maskeli iki soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip veznedeki paraları alarak kayıplara karıştı.
AB Komisyonu Sözcüsü Margaritis Schinas, TBMM Başkan İsmail Kahraman'ın 'dindar anayasa' talebiyle ilgili yorum yapmadı
Doğu Türkistan Uygur Özerk Bölgesinde faaliyetleri bulunduğu gerekçesiyle Dünya Uygur Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Dolkun İsa'ya verilen vize Hindistan tarafından iptal edildi.
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen "21. yüzyılda Müslüman kimliğinin inşası" konulu söyleşinin konuğu olan Said, insanların Kur'an okurken, gönlünü ve zihnini açması gerekti
Myanmar İslami Dini İşler Konseyi Genel Sekreteri Than: "Budist çoğunlukla azınlıktaki Müslümanlarla Hristiyanlar arasında güvensizlik ortamı yaratmak isteyen kişiler var. İnsanlarımız
Yaklaşık üç aydır Suriye’deki IŞİD bölgelerinden Kilis’e atılan roketlerin belli bir hedefi yok. İşe ya da okula gitmeyenler, evlerinde roket saldırısına yakalanabiliyor. Kaçmaktan va