Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Kilis'e göç eden bir grup kadın tarafından kurulan ve Kilis Belediyesince desteklenen Kareemat İzzetli Kadınlar Derneğinde, sığınmacı kadınlara çeşitl
Anadolu imam hatip liselerinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren İspanyolca dil eğitimi verilecek
Gürcistan Parlamentosu, ülkelerinin NATO üyeliğine verdiği destekten dolayı, TBMM Dışişleri Komisyonuna teşekkür etti
Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesini 70 kuruştan satacak.
Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini 'eleştirilerine devam ederse' mahkemeye vereceğini söyleyen Yargıtay Başkanı'na 'Hadi ben de sizi Adana'daki, İzmir'deki toplantıma davet ediyorum' dedi.
Türkiye ve Rusya'dan gelen karşılıklı açıklamalar iki ülkenin varlıklarının pozitif ayrışmasına neden oldu
Prof. Hatem Bazian, AA için Edward Said'in 40 yıl sonra bile hala çok okunan eserleri olan üçlemesi ile ilgili bir makale kaleme aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda görüşerek, Almanya Parlamentosu'nda perşembe günü oylanacak olan 1915 olaylarıyla ilgili tasarı hakkında kaygılarını ilet
Başkent Beyrut'ta yetim çocuklar, Ramazan ayını karşılamak için oluşturulan "Merhaba Ramazan" konvoyunda bir araya gelerek şehir turu attı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, terörle mücadeleyle ilgili yaptığı açıklamada yılbaşından bu yana 108 terör olayı engellendiğini açıkladı.
Suriye’de PKK'ya da, Esed rejimine de karşı olduğunu söyleyen ve kendilerine ‘Kürt Devrimciler Tugayları’ adını veren bir grup, silahlı mücadeleye başladığını açıkladı.
Afganistan'da Taliban kuvvetleri 4 yolcu otobüsünü durdurarak 200 kişiyi kaçırdı. Kaçırdığı kişilerin çoğunu serbest bırakan grubun elinde tuttukları rehinelerin asker olduğundan ş�
31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü. Türkiye’de son 15 yılda sigara kullanım oranı düştü. Ancak hâlâ Türkiye en fazla sigara kullanan ülkeler arasında 11. sırada. Dünyada her yıl 6 mil
Posta Gazetesi yazarı Oral Çalışlar, Yüksekova'dan kendisine gelen bir mektubu okuyucusu ile paylaştı.
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Fransa'nın girişimiyle başlatılmak istenen İsrail-Filistin barış görüşmelerine karşı olduklarını açıkladı.