Amerika'da geçtiğimiz Şubat ayında öldürülen 3 Müslüman öğrenciden Deah Barakat'ın babası erkek kardeşi Barakat'ın, Suriyeli mülteci çocukların diş tedavisini yapma hayalini gerçek
Bakanlar Kurulu çözüm sürecinin terör sürdükçe devam edemeyeceği gerekçesiyle PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı yapacak. Çağrıya olumlu yanıt alınmazsa terör örgütüne yö
İzmir Uluslararası Biyotıp ve Genom Enstitüsü, kanserden kuş gribine, Kırım-Kongo kanamalı ateşinden tüberküloza kadar pek çok hastalığa çare arayacak.
Beyaz Saray güvenlik gerekçesiyle hangi üslerin kullanıldığı bilgisinin verilemeyeceğini açıkladı
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin hapishanede kendisine verilen yemeklerden zehirlenmiş olma ihtimali nedeniyle uluslararası soruşturma
Kilis'te bir astsubayın, Suriye'deki IŞİD üyelerince öldürülmesinin ardından, örgütün Türkiye sınırına yakın hedefleri üç F-16 tarafından vuruldu. Operasyonda IŞİD'e ait iki karar
Terör örgütü IŞİD ile güvenlik güçlerinin çatışması sonrası, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalattin Doğan geceyi mevzide geçirecek.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesine izinsiz reklam SMS'lerini ve mailleri şikayet etme bölümü oluşturdu.
"Sırtımızı terör örgütüne dayadık" diyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır'da yaşanılan saldırı hakkında "Ben gerildim" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bilal ve Sümeyye Erdoğan'ın DAEŞ ile ilişkili olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.
İddiaya göre, motosikletli ve kasklı iki kişi yolda yürümekte olan 43 yaşındaki Hamit Benli’ye silahla ateş açtı
Adana'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ethem Türkmen, memleketi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde toprağa verildi.
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
IŞİD'in kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve bölgeye geçici görevle gönderildiği ortaya çıktı.