Twitter, Bilgi Teknolojileri ve İletişimi Kurumu'nun, 'terör propagandası yapan bazı hesapları kaldırmadığı' gerekçesiyle verdiği 150 bin liralık para cezasını mahkemeye taşıdı.
Alman Federal hükümeti, Irak ve Mali'ye toplam 550 asker daha göndermek istiyor. İlk defa Mali'nin kuzeyindeki tehlikeli bölgede de Alman askerleri görev yapacak.
2015 yılında otomotivde üretim 1.4 milyon adede dayandı. Bu rakam ile otomotiv sektörü bir rekora imza atmış oldu.
Şii lider Nimr'in idamı sonrası yaşanan krizde bazı ülkeler Suudları izleyerek İran'la diplomasiyi kesti. Ortadoğu'da yeni dengeler oluştu.
Ünlü güvenlik uzmanı Mete Yarar, PKK'lı teröristlerin hendeklerin etrafına nasıl bir sistem dahilinde yerleştiklerini anlattı.
Libya'da Zliten kentinde gerçekleşen patlamada 60 kişi hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 'FETÖ'nün Erdoğan’ın makamı ve özel hayatını yakından takip ederek zehirleme girişiminde bulunduğunu söyledi.
HDP'li belediyeler, Ankara'dan aldıkları parayı hizmet için kullanmak yerine iş makineleri alıp hendek kazıyor. Paranın çoğu aşırı istihdam edilen personele gidiyor. Bu şekilde PKK'ya ka
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Kuzey Kore'nin nükleer denemesiyle ilgili Güney Koreli mevkidaşı ile görüştü ve ABD'nin taahhüdünü ifade etti.
Esed ve Hizbullah güçleri tarafından kuşatma altına alınan Madaya’ya ilk yardım, aktivistlerin çabaları sayesinde ulaştırıldı. Rejim güçlerinin ambargo altında tuttuğu bölgeye güç
Kırım Tatarlarının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Rusya'nın Mart 2014'te sözde referandumla tek taraflı olarak Rusya'ya bağladığı Kırım'da, Kırım Müftülüğü'nün Rus yöne
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin Rusya'ya mahkum olmadığını vurgulayarak "İnanıyoruz ki Rus piyasaları açıldığı zaman yetkililer bir kez daha düşünür ve
IKBY Başkanı Mesut Barzani, "Terör örgütü DAEŞ'in elindeki Musul'un geri alınmasından sonraki süreç çok önemli. Halkların geleceklerinden emin olmaları ve aynı felaketin yaşanmaması
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
Beslenme konusundaki uyarıları ve yönlendirmeleri ile tartışmalar başlatan Prof. Dr. Canan Karatay, meslekten men edildiği iddialarını yalanladı.