Afganistan'da 2016'daki çatışma ve hava saldırılarındaki sivil ölümleri önceki yıla göre yüzde 3 arttı.
Fransa’nın başkenti Paris’te, Louvre Müzesi’ndeki askerlere bıçaklı saldırı düzenlemek istediği iddia edilen ve tekbir getirerek müzeye doğru koşan bir şahsın vurulduğu söylenmişt
İsrail ordusuna ait tanklar Gazze Şeridi'ne saldırı düzenledi
Türkiye, farklı motivasyonlarla saldırılar düzenleyen terör örgütleriyle mücadele ediyor. Uzmanlara göre terörle, sadece istihbari ve polisiye önlemlerle mücadele etmek yetmez, aynı zama
Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Markale pazar yerine 5 Şubat 1994 günü düzenlenen havan topu saldırısı sonucu hayatını kaybeden 68 kişi, katliamın 23'üncü yılında anıldı.
Başkent Paris'te gerçekleşen kanlı terör saldırılarından sonra OHAL durumunun geçerli olduğu Fransa'da iki asker kahvaltı yaparken silahlarını çaldırdı.
Yunanistan’da, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun dış duvarlarına ve valusuna bir grup tarafından boya şişeleri atıldı.
Başbakan Yıldırım'ın Kadıköy'de katıldığı tören alanında güvenlik önlemi alanda koruma ekipleri, dronesavar kullandı.
Başbakan Yıldırım, anayasa referandumuyla ilgili, "Neden 'Evet' diyoruz? PKK 'Hayır' diyor, onun için 'Evet' diyoruz. FETÖ 'Hayır' diyor, onun için 'Evet' diyoruz. HDP 'Hayır' diyor, onun i�
Terör örgütü PKK'nın alçak saldırılarında şehit olan Kürt çocuklarının isimleri Silvan caddelerinde yaşatılacak.
Başbakan Yıldırım “Sen zaten evet diyeceksen bu görüşü bu şekilde açıklayarak magazinleştirmenin ne anlamı var?' dedi.
TSK'nın düzenlediği hava harekatında DEAŞ'ın sözde El Bab valisinin öldürüldüğü bildirildi.
Kanada’nın Quebec City kentinde geçen Pazar günü terör saldırısının yaşandığı Quebec İslam Kültür Merkezi Camisi yeniden ibadete açıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2012'de düzenlenen "Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı" sorularının önceden sızdırıldığı iddiasına
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun, Rakka’da DEAŞ petrolünü hedef aldığı bildirildi.