Sosyal Medya

Güncel

O katliamcının da eşi tutuklandı

Ankara'da 10 Ekim 2015'te 101 kişinin hayatını kaybettiği saldırının planlayıcılarından Halil İbrahim Durgun'un eşi Esin Altıntuğ tutuklandı.



Ankara Garı katliamı davasının 2. duruÅŸması Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde baÅŸladı. 101 kiÅŸinin yaÅŸamını yitirdiÄŸi katliamın planlayıcılarından Halil Ä°brahim Durgun’un eÅŸi tutuksuz sanıklarından Esin AltıntuÄŸ ifadesini verdi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, çapraz sorgunun ardından müşteki avukatı Ahmet Özmen beyanda bulunarak Esin Altıntuğ'un tutuklanmasını talep etti.

Av. Özmen, "Biz IŞİD’linin masum bir eÅŸi olduÄŸunu sanıyorduk. Ancak dosyada gördük ki, kendisi mahkemeden belge saklıyor. IŞİD sıradan bir örgüt deÄŸil. Ãœyelerinin ailelerini de iÅŸin içine katıyor. Daha önce verdiÄŸi ifadeleri de sürekli deÄŸiÅŸtiriyor. Ãœlkenin katliama sürüklendiÄŸi bir süreçten haberdar. Buna raÄŸmen kendisi örgütten yargılananların yanına gidiyor. Ä°nsan polise ve yargıya da gidebilir. Ama gitmiyor. Polislerin bilgi tutanağı sonrası kendisi de kaçmaya baÅŸlıyor.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.