İsrail hapishanelerindeki 50 Filistinlinin, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile süresiz açlık grevine başladığı bildirildi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında merminin isabet ettiği cep telefonu sayesinde saldırıyı hafif yarayla atlatan asker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yeni cep te
Bakan Fakıbaba, Tarım destek ödemeleri hakkında, "Bundan sonra desteklemelerimiz ürün ekilmeden önce bildirilecek ve yılda iki kez ödenecek. Sizi tefecilere muhtaç etmemek adına bir sonbaha
“Bunca zaman ben bir yalanı mı yaşadım? Mutlu olduğumu zannederken aslında hiç mutlu değil miydim?” Bu soruyu bana yönelten kadın, travmatik bir ayrılığın acısıyla dünyanın yerle b
Pentagon Afganistan’ın Kandahar vilayetinde Taliban’ın üstlendiği bir intihar saldırısında iki ABD askerinin öldüğünü duyurdu.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi'nin sosyal medya hesaplarına yönelik yapılan siber saldırılar, ofisinden yapılan bir açıklama ile kınandı.
ABD'nin Minneapolis kentinde bir okulda meydana gelen patlamanın ardından okulun bir bölümünün çöktüğü, 5 kişinin yaralandığı, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
Almanya’nın Türkiye politikasını değerlendiren Prof. Dr. Faruk Şen, "Almanya, Türk hükümetine kızıp Türk halkını, Türk sanayicileri ve turizmcileri cezalandırıyor' dedi.
Kosova'nın Priştine kentinde Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore edilen camiye islamofobik saldırı gerçekleşti.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Şam Büyükelçiliği'ne havan saldırısı düzenlendiğini açıkladı.
Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Rakka'ya düzenlenen saldırılarda geçen ay, 481 sivil yaşamını yitirdi.
Almanya hükümeti tarafından NSU mağdurlarıyla ilgilenmesi için ombudsman olarak görevlendirilen John, NSU cinayetlerine ilişkin birçok şeyin hala aydınlatılmadığını söyledi.
Afganistan'ın Kandahar şehrinde uluslararası askeri konvoyun geçişinde intihar saldırısı düzenlendiğini duyuruldu. 2 istihbarat görevlisinin bu saldırıda hayatını kaybettiği bidirildi.
Suudi Arabistan'ın batısındaki Kızıldeniz kıyılarında vizesiz seyahat edilebilecek 50 adada 'yarı özerk' tatil beldeleri kurmayı planlıyor. Bölgede kadınlara giyim ve diğer konularda uy
Başbakan Yıldırım, "Taarruz amaçlı mücadele stratejisi ve TSK ile diğer güvenlik birimlerimizin tam bir koordinasyon içerisinde çalışmaları, beklenen sonucu vermiş ve bölücü terör �