Musul’un IŞİD’den alınması için başlatılacak operasyon öncesinde üst düzey ABD askeri heyeti Ankara’ya geldi
CHP'li Mahmut Tanal, Hakan Fidan’ın MİT müsteşarlığına yeniden atanmasının iptali için dava açtı
Güney Afrikalı bir televizyon kanalının canlı yayına hazırlandığı sırada izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı.
Şii milislerin ve Sünni aşiretlerin desteklediği Irak ordusu Tikrit’i IŞİD’den temizlemek için başlattığı operasyonda kent merkezinin bazı sokaklarını ele geçirdi.
IŞİD'in öldürdüğü 19 yaşındaki Filistinli genç Musellem'in babası, "IŞİD’e karşı bir ordu kurulursa ben ve üç oğlum bu kâfir örgütü yeryüzünden silmek için gönüllü olarak
Gezi kalkışmasından umduklarını bulamayan kaos çetesinin, 16 Haziran 2013 tarihinde ölen Berkin Elvan’ı anma bahanesiyle “Hayatı durdurun” çağrısı yaparak ikinci Gezi kalkışmasına h
Polisin tek kamera kaydındaki incelemesi Kabataş'da Zehra Develioğlu'na yapılan çirkin tacizi doğruladı. Paralelin kontrolündeki 10 kamera nedense bir anda kör oldu.
AK Parti Brüksel Temsilciliği Başkan Yardımcısı Asiye Bilgin, Strasbourg Havalimanı'nda güvenlik görevlileri ve Fransız polisinin çirkin muamelesine maruz kaldı.
TL’deki değer kaybının özel sektöre maliyeti yılbaşından bu yana 56 milyar TL oldu. Elektrik üretimi yapanlar ve gayrimenkul yatırım ortaklıklarının riski özellikle yüksek. Peki kur r
Pakistan'da 2008 yılında ilan edilen ve geçen yıl Aralık ayındaki okul baskının ardından sadece terör zanlıları için askıya alınan idam cezası moratoryumu yürürlükten kaldırıldı.
Troyka'nın Yunanistan'a bir daha gelmemesi yeni hükümet için çok önemliydi, ancak şimdi Atina, Avrupa Merkez Bankası EZB, AB ve IMF uzmanlarının yeniden ülkeye gelmesini istiyor.
AK Parti için yaptığı milletvekilliği adaylık başvurusunu geri çeken ve yeniden MİT Müsteşarlığı'na atanan Hakan Fidan görevine başladı.
Alman Federal Başbakan Merkel, Fukuşima felaketinden dolayı Almanya'da nükleerden vazgeçtiklerini belirterek, Japonya'ya da nükleerden vazgeçmeyi tavsiye etti.
Soma'daki maden kazasının ardından çok tartışılan 'yaşam odası' zorunluluğu getirilmedi. Ancak bugün yürürlüğe giren yönetmeliğe göre, maden sahipleri çalışanların yeryüzüne ç
CHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan eski YARSAV Başkanı Eminağaoğlu, Hakan Fidan için harekete geçti.