Gece sıcaklık Kars'ta sıfırın altında 7, Ardahan'da sıfırın altında 6, Erzurum'da sıfırın altında 5, Ağrı'da sıfırın altında 2, Erzincan'da sıfır, Iğdır'da 1 derece kaydedildi
Başbakan Davutoğlu, HDP'nin 'çözüm süreci devam etsin' çağrısıyla ilgili "HDP kanunlar çerçevesinde davranmaya devam ederse görüşmelerimiz devam eder. Şiddet, terör, izinsiz eylem, ca
Yeni yılda vergi ve cezalara yüzde 10 zam gelecek. En düşük motorlu taşıtlar vergisi 591 liraya çıkacak. Alkollü araç kullananlar 800 lira ödeyecek. 1 yıllık pasaport harcı 154 lira ola
Peşmerge birlikleri, YPG ve ÖSO, IŞİDin Kobanideki etkisini kırabilmek amacıyla sabahın erken saatlerinde kasabanın güneybatısındaki köylere operasyon düzenlemeye başladı.
Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Türkiyenin Kobaniye nefes borusu olduğunu belirtti.
Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, Es-Sadık el-Mehdi'nin silahlı hareketlerle imzaladığı anlaşmanın arkasında İsrail'in olduğunu söyledi.
Pew Forum, dünya genelinde çeşitli ülkelerdeki Müslümanların bazı meselelere bakışıyla ilgili bir rapor hazırladı...
Iğdırda, Hz. Hüseyinin Kerbelada şehit edildiği olayların başlangıcı olarak kabul edilen Tasua günü etkinliği düzenlendi.
Ramazanda Müslümanların fitre ve zekatına, kurbanda da derilere göz diken Türk Hava Kurumunda paraların nerelere harcandığı ortaya çıktı. THKya yönelik rüşvet soruşturmasında t
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Alevi dedeleri ile Bektaşi ve Caferi cemaatlerinin ileri gelenlerine muharrem ayı, aşure ve Kerbela konularını içeren mektup gönderdi. Görmez, İslam coğra
Fransa'nın güneyindeki baraj karşıtı bir eylemde hayatını kaybeden Remi Fraisse için düzenlenen anma gösterilerinde 66 kişi gözaltına alındı.
ABD ve koalisyon güçleri, Irak ve Suriye'deki IŞİD hedeflerine 9 yeni hava saldırısı düzenledi.
Gülhane Parkı'nın bulunduğu cadde üzerinde tarihi ağacın tramvay yoluna devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Tarihi Erbil Kalesi, UNESCO Kültür Mirası Listesi'ne kabul edildi. Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Barzani kalenin dünyanın ortak bir değeri haline geldiğini söyledi.
Pakistan-Hindistan sınırındaki bayrak töreninin ardından düzenlenen intihar saldırısında en az 45 kişi hayatını kaybetti, 50'den fazla yaralı var. Saldırıyı Taliban üstlendi.