İran eski cumhurbaşkanı Hatemi, toplum genelinde "derin memnuniyetsizlik" olduğu uyarısında bulundu. Hatemi söz konusu memnuniyetsizliği ortadan kaldırmak için "milli kurtuluş reçetesi" ha
A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün yaptığı son kamuoyu yoklamasında Afrin operasyonu ve siyasi ittifaklara halkın bakışını araştırdı.
Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe Suriye'de yaşanan savaşta kadınların maruz kaldığı zulmü kaleme aldı.
TBMM'de HDP'li bir vekilin Afrin operasyonu hakkında kurduğu cümle üzerine AK Partili vekiller ile HDP'li vekiller arasında arbede yaşandı, olayda 3 vekil yaralandı.
Balıkesir'de 4'üncü sınıf öğrencisi E.A evlerinin çatı katında tavana iple asılı halde bulundu. 10 yaşındaki çocuğun ölümünde 'Mavi Balina' oyununun etkisi olduğu iddia ediliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile telefonda Doğu Guta'daki insanlık dramı ile ilgili görüştü.
Milli İHA Bayraktar'ın üreticisi BAYKAR Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yakın zamanda insansız jet çalışmasına start verileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2 bin 960 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Canlı yayında tüm dünyaya Afrin konusunda da meydan okuy
Merkeze bağlı Besta bölgesinde odun toplamaya giden köylülere PKK'lı teröristlerin ateş açması sonucu bir genç hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, YPG/PYD terör örgütlerinin Afrin'i ikinci bir Kandil yapmaya çalıştıklarını fakat başaramadıklarını ifade etti.
2019’da Türkiye’de siyasi sistemi sil baştan değiştirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için çalışmalar hız kazandı. AK Parti, vekillerden görüş ve önerilerini istedi. Ye
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "Cumhur ittifakında sadece AK Parti ve MHP olacak. Diğer partiler büyük olasılıkla AK Parti listesinden seçime girecek" dedi. Yalçın, erken seçimi �
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e Bakü'de meydana gelen yangında hayatını kaybeden insanlar için taziye dileklerini iletti.
Terör örgütü FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada Ahmet Altan ve Mehmet Altan ile birlikte, "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan