Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy gözaltında yapılan polis sorgusunda "Bu iftiralar 2012'den beri hayatımı cehenneme çevirdi" ifadelerini kullandı.
İstanbul’da yaklaşık 30 bin taksi şoföründen yaklaşık 20 bininin "Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi"nin olmadığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'den gelen yağma haberlerine ilişkin 'ÖSO'nun bazı gruplarında ganimet anlayışı var, hemen müdahale edildi' dedi.
SuperHaber yazarı Mete Yarar, "Sayın Cumhurbaşkanımız rotayı belirledi. Münbiç’ten başlayan bir rota belirlendi. Muhtemelen bir yerde aynı anda iki operasyon icra edilebilir. Bunlardan biri
BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, "Genel Sekreter, ateşkes kararının Suriye genelinde uygulandığını görmek istiyor." dedi.
SuperHaber yazarı Mete Yarar, "Sayın Cumhurbaşkanımız rotayı belirledi. Münbiç’ten başlayan bir rota belirlendi. Muhtemelen bir yerde aynı anda iki operasyon icra edilebilir. Bunlardan biri
Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanlığı Sistemi seçimleri için oy beklentisinin en az yüzde 60 olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.
ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında telefon konuşması gerçekleşti. Görüşmede,İngiltere'de zehirlenen eski Rus ajanıyla ilgili soruşturma bağlamı
Aydın Doğan'ın tüm medya grubunu Demirören Medya Grubu'na sattığı haberi Doğan Medya Center'a bomba gibi düştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Daha Yeşil Türkiye programında yaptığı konuşmada Irak yönetimine seslenerek "PKK'yı temizleyin" mesajı verdi.
Japonya'da yalnız yaşayan yaşlı nüfusta kasti suçlar sonucu hapishaneye girme oranı artış gösterdi.
Myanmar ordusunun saldırılarında ailelerini kaybeden Arakanlı Müslüman kadınlar ve kız çocukları insan tacirleri tarafından fuhşa zorlanıyor.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, hadım kelimesi yerine 'kimyasal kastrasyon' kelimesinin kullanılmasının daha doğru olacağını ifade ederek, konu ile ilgili yasa tasarısının Meclis'e g�
Kerkük'ün Dakuk ilçesi ile Salahaddin'in Tuzhurmatu ilçesi arasındaki otoyolda sahte kontrol noktası kuran DEAŞ üyelerinin ateş açması sonucu 5 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi de yarala