Dünya Bankası, 2014'teki savaşın ardından Gazze'ye vaad edilen yardımlardan bir çoğunun yerine getirilmediğini açıkladı...
Türkiye’den bir heyet Rusya'nın daveti üzerine yaş sebze ve meyve için Moskova’ya gidiyor.
Gazeteci David Hearst, Ortadoğu’yu en iyi takip eden isimlerden. Hearst’e göre, Mısır’da demokratik alternatifin yok edilmesi, IŞİD’in büyümesinde ya da yeniden büyümesinde etkili oldu.
Belçika İçişleri Bakanı, 'Brüksel saldırıları sonrası ülkedeki Müslümanların büyük bir kısmı dans etti' şeklindeki ifadesinin polis raporlarına dayandığını iddia etti.
Gürcistan'dan Türkiye'ye geçmeye çalışan Türk kamyonlarına bir grup Ermeni tarafından taşla saldırıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği'nin (AB) Suriyeli mültecilere vadettiği 3 milyar avronun gelmesi konusunda sıkıntılar olduğunu belirtti.
Unutulmaya yüz tutan, ancak Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden gerçek değer ve önemini kazanmaya başlayan Tarihi Eyüp Oyuncakları festivalle tüm Türkiye'ye tanıtıldı.
Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, son günlerde tekrar gündeme gelen Çorum havaalanı hakkında açıklama yaptı.
Hindistan, 36 Rafale Fransız savaş uçağı için bir süredir devam eden müzakerelerde sona gelindiğini duyurdu.
BMMYK, Akdeniz'de geçen hafta göçmenleri taşıyan bir geminin batması sonucu 500 göçmenin boğulduğundan endişe edildiğini açıkladı.
İngiltere Başbakanı David Cameron, "Schengen bölgesinde değiliz. Ayrıca Türklere vize teklifinde bulunma kararını Schengen bölgesi aldı. Biz böyle bir karar almadık, almayacağız da." de
Ankara, terörle mücadelede yeni bir dönem başlatıyor.
Mimar Sinan’ın İstanbul’daki en önemli eserlerinden biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın kızı Mihrimah Sultan için Mimar Sinan’ın Üsküdar’da yaptığı Mihrimah Sultan Külliyesi’ni
Obama’nın Riyad ziyareti başlarken, Amerikalı diplomatların Ortadoğu trafiği de hız kazandı. Kerry Kahire'ye, Obama’nın enerji temsilcisi ise önce Kudüs, ardından Kerry ile birlikte Mıs
Şebeke sıkıntısından dolayı telefonları çekmeyen köy sakinleri, telefonla görüşme yapmak için minare ya da yüksek bir tepeye çıkmak zorunda kalıyor.