İsrail parlamentosunun ezanın okunmasını kısıtlayan yasa tasarısını ilk oylamada kabul etmesine bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.
Moskova'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le Kremlin'de bir araya geldi. İkili ortak basın toplantısı düzenliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında savunma sanık yapan eski Astsubay Zekeriya Kuzu, cüzdanındaki bir doları oğlunun koleksiyonu için bulundurduğunu öne sürdü.
Uluslararası İnsani Forumu, Türkiye'nin insani yardım konusundaki çalışmalarından dolayı İstanbul'u 2016'nın "İnsanlık Başkenti" seçti.
Eczacıbaşı Holding'den düşen helikopterin ardından açıklama yapıldı.
Ankara Güvenpark'ta PKK tarafından düzenlenen, 36 kişinin yaşamını yitirdiği, 349 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi.
Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,''PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin Moskova'daki faaliyetlerine son veri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile uçak krizinin aşılmasından bu yana bir yıl geçmeden ikinci kez Rusya’ya gitti. Erdoğan, Rus lider Putin'le baş başa görüştü, ardından heyetler arası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile uçak krizinin aşılmasından bu yana bir yıl geçmeden ikinci kez Rusya’ya gitti. Erdoğan, Rus lider Putin'le görüşecek. Gündemin en önemli maddesi, Suriy
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş adamlarına seslendiği konuşmasında "evet çıkarsa iç savaş çıkacak" imasında bulundu.
Büyükçekmece'de düşen helikopterde 2 pilot, 4 yabancı ve 1 Türk yolcunun bulunduğu ve 5'in hayatını kaybettiği belirtildi.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte Çavuşoğlu'nun Hollanda'ya gelmesini istemediklerini söyleyerek "Bu sadece sorun yaratır" dedi.
BBP referandumda 'Evet' diyecek
Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın, Fırat Kalkanı Harekatı’nın ilk günlerinde Azez’de suikast girişiminden son anda kurtulduğu ortaya çıktı. Aksakallı Paşa’ya d
Mersin Mezitli’de “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganı atan yaklaşık 150 kişilik bir grup, Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı toplantıya girmek istedi. Grubu çevik kuv