1991 sonrasında Ortadoğu’da yarattıkları kaosun bedeli bu ülkeye yaklaşık 750 milyar dolara mal oldu. 30 bine yakın insanımız hayatını kaybetti. Bölgeyi devletsizleştirerek Türkiye’yi
Dünya Müslüman ALimler Birliği Başkanı Karadavi, Mısır hapishanelerinde tutuklu bulunan kızı için 'açık mektup' yazdı.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD ile yaşanan vize krizini değerlendirdi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD ile yaşanan vize krizine yönelik Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan ile 5 bin tonluk et ithalatı için anlaşma yapıldığını söyledi.
OHAL'in kaldırılması için sakal kesmeme eylemine başlayan CHP'li vekil, farklı bir imaja kavuştu.
Eski milli futbolcu Tanju Çolak ve 11 kiÅŸi hakkında, "Suç iÅŸlemek amacıyla örgüt kurmak ve üyesi olmak" ile "basit yaralama", "Kumar oynanması i̇çin yer ve i̇mkan saÄŸlamak" ve "t
Sırbistan'daki Sancak bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Boşnak Milli Konseyi Başkanı Ugljanin: "Ziyaretinizle Sancak halkını ve Sırbistan Boşnaklarını onurland�
YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversiteye giriş sistemine ilişkin düzenlemeleri yarın açıklayacak.
Bakan Yılmaz, "İlkokul, ortaokul ve lisede taşımalı eğitim var ama okul öncesinde öğrencilerimizi taşımayacağız, öğretmenlerimizi taşıyacağız." dedi.
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile görüştü.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Güvenlik Ajansı, Irak merkezi hükümetinin Kerkük vilayetine yönelik operasyon hazırlığında olduğunu ileri sürdü.
Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov, Rus lider Putin’e çoban köpeği yavrusu hediye etti.
Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boşnak Ulusal Azınlık Konseyi'nde konuştu.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanmış olabileceğini iddia etti.