AK Parti'de Ankara Büyükşehir Adayı olarak açıklanan Mehmet Özhaseki'yle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Habertürk yazarı Murat Bardakçı, Mevlana'nın asıl kabrinin girişini 4. Murat'tan sonra gören ilk devlet başkanının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Bardakçı yaz�
Abonelik Sözleşmesinden Kaynaklanan Para Alacaklarına İlişkin Takibin Başlatılması Usulü Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Abonelik sözleşmelerinden ve tü
İsviçre çikolatası Toblerone'un 'İslami usullerine göre' üretildiği ve helal sertifikası aldığı belirtildi. Bazı tüketiciler markayı boykot etmeye çağırdı.
İngilizler gibi Fransızların da Fransa’da yaşayan ve kendisini Müslüman olarak tanımlayan-İslam inancına bağlı kişilerin sayısını olduğundan fazla gördüğünü ortaya koyuyor
ABD Başkanı Donald Trump, Uzay Kuvvetleri Komutanlığının kurulmasını öngören Başkanlık Talimatnamesi'ni imzaladı. Pentagonun bu yıl yayımladığı Ulusal Savunma Strateji Belgesi'nde, "
CHP'nin Ankara ve İstanbul adayları resmi olarak da netleşti. Beklendiği üzere Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olurken, Ekrem İmamoğlu İstanbul'dan aday gösterildi.
Türk Kızılayınca, olağanüstü kongre için kayyum görevlendirilmesi kararının mahkeme tarafından yargı süreci kesinleşinceye dek ertelendiği bildirildi.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Beylikdüzü belediye başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.
CHP'nin Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu.
CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Muhittin Böcek olduğu öğrenildi.
CHP'nin yerel seçimlerdeki Ankara adayı Mansur Yavaş oldu.
Facebook’ta 10 Aralık 2018’de paylaşılan bir fotoğrafta “Muhammed Nihat El Halil El” isimli bir Suriyelinin hastanede yasal öncelikli hasta statüsünde muayene olduğu iddia edildi. Bu f
Twitter, 2018'in ilk altı ayında gelen talepler üzerine hangi ülkede ne kadar tweet sildiğini ve ne kadar hesabı engellediğini açıkladı.
Dünyanın en başarılı yapay zeka uzmanları yapay zekanın aşırı gelişip dünyayı ele geçirmemesi için bir araya geldi ve 23 maddelik bir bildiri hazırladı.