Başbakan Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü.
PKK'lı teröristler, 478 günde 793 güvenlik görevlisi ile 314 vatandaşı şehit etti.
Witwatersrand Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Brosig, 'Güney Afrika'da madencilik başta olmak üzere birçok sektör, geleneksel ekonomi nedeniyle beyazların elinde ve siyahlar bu konuda azın
Filistin Devlet Başkanı Abbas, eski Devlet Başkanı Arafat'ın yaşamından izler taşıyan "Filistin Hafızası" isimli müzenin açılışını yaptı
Okul öncesi zorunlu eğitim, gelecek yıldan itibaren eğitim bölgelerinden seçilecek okullarda, pilot uygulama olarak başlatılacak, 2019'da ise Türkiye genelinde zorunlu hale getirilecek.
ABD'de başkanlık seçimlerini kazanan Donald Trump'ın sitesinde "Müslümanlar'ın ABD'ye girişi yasaklanmalı" demeci artık yok!
Mardin'in Derik ilçesi’nde Kaymakamlık binası yakınlarında patlama meydana geldi.
Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Projesi'nin tamamlanmasıyla Asya ile Avrupa arasındaki demiryoluyla seyahat süresi 15 güne inecek. Projenin bitiminden sonra Avrupa ile Orta Asya arasındaki yü
Uluslararası ilişkiler uzmanı emekli konsolos Vahit Özdemir, HDP grup toplantısına katılan yabancı büyükelçilerin kovulabileceğini söyledi.
Iraklı Sünni siyasetçi Tarık Haşimi, Irak yönetimi ve koalisyon güçlerinin daha önceki deneyimleri göz ardı ederek, Musul operasyonunda sivillerin hayatını tehlikeye attığını savundu.
Sağlık Bakanlığı yetkilisi, ambalajlı suların doğallığını yitirdiğini belirterek, vatandaşlara şebeke suyu tüketmelerini tavsiye etti.
Tayland Patani’de yapımı tamamlanan 'Şehit Furkan Doğan Yetimhanesi ve Hafızlık Merkezi' dualarla hizmete açıldı.
ABD Başkanlık seçimlerinde sürpriz yaparak seçimi kazanan Trump'ın beklenmedik yükselişinin ardında Facebook mu var?
Doğan Grubu, Trump’ın başkan seçilmesini fırsata çevirdi. Mahkemelik oldukları Donald Trump seçilince ‘Ortağımız başkan oldu’ algısı oluşturan Doğan Grubu, borsada bir günde 246 mi