Sözde kadın STK’ların öncülüğünü yapan Mor Çatı Vakfı’nın bağış gelirleri ortaya çıktı.
Myanmar hükümetine, Arakanlı Müslümanlara yönelik 'sistematik insan hakları ihlallerine ve askeri operasyonlara son vermesi' çağrısı yapan karar 10'a karşı 122 'evet' oyuyla kabul edildi.
Erdoğan, Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir ile Sudan'ın Kızıldeniz kıyısındaki Sevakin Adası'nda incelemelerde bulundu, Hanefi ve Şafi camiler ile gümrük binasını gezdi. Burada düzenlenen
Ersin Çelik Gerçek Hayat'a yazdı...
Yunanistan’da anarşist Ruvikonas grubu, İsrail’in Atina Büyükelçiliğine boyalı saldırı düzenledi.
Rusya'nın başkenti Moskova'da bir otobüs, yaya alt geçidinin içine girdi. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
Sudan Tarım ve Orman Bakanı Abdullatif Ahmed Mohamed Ijaimi, 'Eğer bir anlaşmaya varabilirsek Türkiye için yüksek kaliteli eti ucuza üretebiliriz. Fiyatı 4 dolardan daha fazla olmaz.' dedi.
Bosnalı tarihçi ve modacı Esma İmsirpasic, bugün sadece halk oyunları ekiplerinin taktığı fesi, kadınlar için tasarladığı "modern feslerle" yeniden hatırlattı
Bilim adamları, Güneş Sistemi'nin ölmekte olan dev bir yıldızdan yayılan güçlü parçacık akımlarının yalıttığı gaz ve toz balonunun içinde oluştuğunu ileri sürdü.
TSK'dan yapılan açıklamada Hakkari Şemdinli'de devam eden operasyonda çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı belirtildi. Yine Şemdinli'de kazayla el bombasının
İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu ile görüşen Guatemala Devlet Başkanı Jimmy Morales, ülkesinin Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağını duyurdu.
İstanbul'daki Katolik Cemaati, düzenlenen ayinle Noel'i kutladı.
Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 696 sayılı KHK ile Şeker Kurumu kapatıldı.
Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybeden sivillerin çocukları ve kardeşleri istekli olmadıkça silah altına alınmayacak.
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson dün mevkidaşı Sergey Lavrov ile Moskova'da görüştü, ancak basın toplantısı iki bakanın atışmalarıyla geçti.