6-7 Ekim provokasyonunun ikinci yılında, Yasin Börü ve arkadaşlarının katilleri hala ceza almazken, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi olaylardaki PKK-FETÖ işbirliğine soruşturma açtı.
TSK'nın desteğiyle ‘Fırat Kalkanı’ harekâtını yürüten Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), büyük operasyon için Türkmen ve Arap aşiretlerle temasta.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın beraat kararının bozulması yönünde görüş bildirdi.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400'lerin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir" de
TRJET'in sahibi Fatih Özmen, Türkiye markası olan TRJET uçağının 2023 yılında gökyüzünde olacağını söyledi.
Yenibosna'da patlatılan motosikletli bombanın 10 dakika daha sonra olsaydı büyük bir facia yaşanabileceği ifade edildi.
Bombalı motosikletin patlatılması sonucu ilk tespitlere göre biri ağır 10 kişi yaralanan terör saldırısında kullanılan motosikletin fotoğrafı ortaya çıktı.
FETÖ'nün insan kaynakları derneğinin kurucusu Necati Uysal'ın eşi Esra Uysal'ın, örgüt içinde çöpçatanlık yaptığı ortaya çıktı.
Yavuz Sultan Selim yerine Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanan uyanık TIR sürücülerine kötü haber...
Yenibosna 75. yıl polis merkezi yakınlarında motosiklete yerleştirilen bomba patlatıldı. Olayda biri ağır 10 kişi yaralandı.
Avrupa Yatırım Bankası’nın hazırladığı rapora göre Avrupa Birliği’nin bugüne kadar fonladığı toplam 315 milyar Euro’luk yatırım planları birliğin 15 en zengin ülkesi tarafından
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğretmen mülakatında sorulduğu iddia edilen "Reis" sorusu hakkında "Böyle bir soru, havuzumuzda yok" dedi.
ABD'li generaller, katıldıkları "Geleceğin Ordusu" panelinde olası bir 3. Dünya Savaşı senaryosu üzerinde durarak, neler yaşanabileceğini aktardı.
İsrail istihbaratına yakınlığı ile bilinen Debkafile's, Türkiye'nin AB ile yaşadığı mülteci krizi, Moskova ile yakınlaşması ve Kıbrıs sorunu gibi nedenlerle İsrail gazının Avrupa'y
İslam Kalkınma Bankası Türkiye Direktörü Saleh Jelassi, Türkiye'ye gelecek 10 yılda enerji yatırımları için ciddi bir destek sağlamayı planladıklarını belirterek, "İslam Kalkınma Ba