Rusların Türk şirketlere karşı boykot başlatması üzerine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Fenerbahçe taraftarı Yandex'i boykot ile ilk adımı atarken sosyal medyalarda ise Rus
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Başörtüsü bir mücadeleydi. Bu mücadelede haklarımızı bıraktık ama başörtümüzü bırakmadık" dedi.
Rusya’nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi'nden Vladimir Jirinovski, Türkiye'ye karşı misilleme önerilerinde kantarın topuzunu iyice kaçırdı.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.
Rusya'nın devlet kontrolündeki doğalgaz şirketi Gazprom, ödeme alamadıkları gerekçesiyle Ukrayna'ya gaz sevkiyatını durdurdu.
Gazeteci Can Dündar’ın tutuklanmasına gerekçe gösterilen “MİT TIR’larında cephane” haberi Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanmadan 16 ay önce başka bir gazetede yayınlandı. O zaman bu ha
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ülkesinin Türkiye’ye vize serbestîsinin 1 Ocak itibariyle askıya alınacağını söyledi. Kremlin'den de Putin'in Erdoğan'la görüşmeyi reddettiği açıkla
Rus savaş uçakları, PYD'nin Afrin-Kobani'yi birleştirmek için Azez'i ele geçirme çabalarına havadan destek veriyor.
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan 'uçak' krizinin ardından Türkiye'yi destekleyen ülkeler açıklamalarını sürdürüyor.
İranlı Kürt sığınmacıların dudaklarını dikerek açlık grevi başlatmaları, İran'daki Kürtlerin durumunu gündeme taşıdı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Rusya'nın Türkiye'ye gıda ambargosu uygulanması ile ilgili olarak kendilerine gelen bir bilgi olmadığını söyledi.
Sınırda düşürülen Rus savaş uçağının ardından Türk vatandaşlarının Rusya'da maruz kaldıkları kötü muamele fotoğraflarla belgelendi.
İran lideri Hamaney'in yüksek askeri danışmanı, Rus uçağının düşürülmesinin Türkiye için ciddi sonuçlarının olacağını öne sürdü.
İŞİD çıkardığı petrolü Rus işadamları aracılığıyla Esed rejimine satması ile ilgili bilgiler var.
Ülke takımlarının Türkiye’ye gitmemesini isteyen Rus yönetimine ilk cevap Lokomotiv Moskova'dan geldi.