Korkmaz Karaca, CHP’nin hafta sonu itibarıyla il kongrelerini tamamladığını belirterek, “Yeni CHP artık bir mezhep partisidir." dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sırbistan resmi ziyaretinin ikinci günü iptalle başladı.
TRT Genel Müdürü Şenol Göka "TRT Türk ile ilgili bir çalışmamız var. Ama bu kapatma değil birleşmeyle ilgili" dedi.
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü.
İsrail askerleri, Ahrar Esirler ve İnsan Hakları Araştırma Merkezi ile Zekat Komitesi'nin Batı Şeria'daki merkezlerine baskın düzenledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, Suriye'de muhalif gruplara yapılan saldırıların çözümü daha karmaşık hale getirdiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Herson vilayetinde oluşturulacağı belirtilen gönüllü birliklere Türkiye’nin destek verdiği/vereceği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkla
İsrail’in füze savunma programının başında olan Yair Ramati, özel bilgileri kendi bilgisayarında depoladığı gerekçesiyle görevden alındı.
İran, ABD Kongresi'nin, Tahran'ın Amerikan bankalarındaki 1,7 milyar dolarlık mal varlığına el koyma kararını "soygun" olarak nitelendirdi
Rusya uçak krizinin ardından ilk kez ülkeye Türk giyim markalarını almaya başladı. 10 Türk giyim markasını yaptırımların dışında bıraktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt içinde ve yurt dışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bini aştığını söyledi. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, HDP'li yöne
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, yılbaşı ve 31 Aralık Dünya Azerbaycanlıları Dayanışma Günü öncesinde 210 mahkumu affetti.
ODTܒde namaz kılmak isteyen öğrencileri sopalarla darp eden kişilerin çoğunun okulun burs fonunu kullanarak yurt ve yemek hizmetlerinden faydalandıkları ortaya çıktı.
Cizre ve Silopi’deki yoğun operasyonlarla köşeye sıkışan PKK’lı teröristler, karargaha çevirdikleri evlerden kaçmaya başladı. PKK’lı teröristlerin boşalttıkları evlere patlayıcı
PYD’nin silahlı gücü YPG, Türkiye'nin kırmızı çizgi olarak belirlediği Fırat’ın batısına yönelik girişimlerini, ABD’nin desteklediği Suriye Demokratik Güçleri çatısı altında s