TSK'nın, PYD'nin mevzilerini vurduğu operasyon, fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla akşam saatlerinde hız kazandı.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Ben Rhodes, ABD’nin henüz Ankara saldırısının faillerini tespit edemediğini ancak YPG’ye Türkiye’yi hedef almaması yönünde baskı y
AB liderleri, Ankara'daki saldırıyı "güçlü şekilde" kınadı. Ortak açıklamada, "Terör eylemleri, kimden ve nereden gelirse gelsin kabul edilemez. AB ve üye devletler, ortaklarla işbirliğ
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara saldırısıyla ilgili, "Türkiye'nin PYD-YPG'nin terör faaliyetleri hakkındaki uyarısını dikkate almayanlar kendi başkentlerini de tehlikeye atmaktadır"
Baykal’ın, yaptığı açıklamalarla parti suçu işlediği ve tüzük gereğince üyeliği hakkında tedbir kararı alınarak partiden ihracı istendi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Türkiye'de yaşanan saldırıları kınadığını açıkladı.
Rus basını, S-300 hava savunma sistemlerinin ilk hissesinin, yarın gemiyle İran'a gönderileceğini duyurdu.
Rus savaş uçaklarının Halep merkezde muhaliflerin kontrolündeki Firdes, Ensari, Tarik Bab ve Sahur semtlerini bombaladığı, saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.
Rusya'nın hava saldırıları sonucu ilerleyen rejim güçleri, Lazkiye kırsalındaki Kensebba kasabasının ele geçirdi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, dün ve bugün gerçekleştirilen saldırıları sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla sert sözlerle tepki gösterdi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Kerkük-Yumurtalık boru hattına Şanlıurfa il sınırları içinde yapılan saldırı nedeniyle dün geceden itibaren Türkiye'ye
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara'da bugün de Diyarbakır'da gerçekleştirilen saldırıları sert sözlerle kınadı.
Şırnak İdil ilçesinde devam eden operasyonar sırasında yaralanan bir asker ve bir polis kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.
Suriyeli muhalif kaynakların iddiasına göre; Türkiye, YPG ile mücadele kapsamında Suriyeli direnişçileri Halep'in kuzeyine geçirdi.
Mısır'da İhvan mensubu 40 kişi 'hapisten kaçma teşebbüsünde' bulundukları gerekçesiyle haklarında açılan davada beraat etti.