ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kuzey Kore ile "ön koşulsuz olarak" görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.
Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan ABD’nin, İsrail-Filistin barış görüşmelerinde arabulucu rolünün artık bittiği ifade edildi.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, "Birleşik Krallığın, üzerinde uzlaşılan taahhütlerden caymasına izin vermeyeceğiz." dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, hakkında çıkan taciz suçlamalarını yalanladı.
Açıklanan demografik veriler, toplumsal anlamda İspanya'da adeta tehlike çanları çalmaya başladığını ortaya koydu.
Dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pek çok kurumun üyesi yaklaşık 300 İslam alimi, Müslümanları ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı.
İstanbulluların heyecanla beklediği Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu için güzel haber geldi. Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu 15 Aralık Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınd
ABD donanmasının 4.4 milyar dolara mâl olan en yeni Zumwalt sınıfı savaş gemisi USS Michael Monsoor, test çalışmaları sırasında bozuldu. Gemi onarım için tersaneye gönderildi.
Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırma kararının alındığı Ataşehir Belediyesi'nde 15 AK Partili, 22 CHP’li meclis üyesi bulunuyo
Suudi Arabistan'ın, ABD'ye Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararından vazgeçme çağrısında bulunduğu bildirildi.
CHP'nin dinlerarası diyalog temalı Noel ve Şeb-i Arus kutlamaları etkinliği tepki toplayınca Beşiktaş Belediyesi geri adım attı.
Tam techizatlı 23 İsrail askerinin önce dövüp sonra gözlerini bağlayarak gözaltına aldığı 16 yaşındaki Filistin'li Fevzi için “acil” insanlık çağrısı yapıldı. İHAK ileri seviy
Bitcoin üretilmesi için gerekli olan yüksek miktarda elektrik enerjisi nedeniyle dijital para biriminin yakın gelecekte cazibesini kaybedeceği belirtiliyor. Citigroup tarafından yapılan bir ara
'Diyarbakır'daki Ugandalı öğretmen' haberleriyle gündeme gelen Wanitho lvan Kerawiya'a ilişkin 'FETÖ'cü olabilir' iddiası gündeme getirildi. Ugandalı Kerawiya'a konuya ilişkin davalar aça
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı kışladan, zırhlı askeri araçlarla İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan ve v