Afganistan’ın başkenti Kabil’in kuzeyindeki Bagram Hava Üssü’nde şiddetli patlama meydana geldi. Taliban'ın üstlendiği saldırıda 4 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.
FETÖ'nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminde yaralanan 27 yaşındaki Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydan beri tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit düştü
15 Temmuz'da Meclis'in F-16'larla bombalanması ve masum halkın üzerine ateş atılmasına sessiz kalan AB şaşırtmadı. Derik Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Kaymakam Fatih Safit�
Almanya'da yayımlanan bir derginin, Demirtaş'tan avukat aracılığıyla Avrupa ve Almanya'ya yönelik propaganda amacıyla mesaj istediği öğrenildi.
15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FET֒cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen’in “Hizmet için gerekirse ölün” fetvası verdiği anlaşıldı.
Lübnanlı sanatçı Ba'yun taş üzerine çizdiği hüsnühat ve resmettiği tarihi ve dini sembollerle Osmanlı geleneği ve Sufiliğin izlerini günümüze taşıyor.
Türkiye geneline yayılması planlanan TEDES'in İstanbul'da kurulması için çalışma başlatıldı. Buna göre, E-5 karayolu ve bir çok noktada 'kara kule' olarak bilinen sabit kuleler hız limi
Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan işadamı Ahmet Tonkul, tahliye edildi.
Beşar Esad’ın danışmanı Buseyna Şaban ABD’de başkanlık seçimlerini kazanan işadamı Donald Trump ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlere verilmesi planlanan teşvikle ilgili yeni modeli Al Jazeera'ye anlattı. Yeni modelde, tüm okullar 100 ayrı kritere göre kredilen
SBU Ulusal Güvenliği Savunma Bölümü Başkanı Anatoliy Dublik, yaptığı basın açıklamasında, Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de sokak gösterilerini örgütlemeye ve bunları kend
Beyrut'ta bulunan BM Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) tarafından hazırlanan araştırmaya göre, Suriye'deki iç savaşın 5 yıllık maliyetini 259 milyar dolar, Arap Baharı'nın ma
ABD Başkanı Trump'ın seçimler öncesinde Türkiye'ye dönük ifadeleri dikkatleri çekerken, İstanbul'a özel bir hayranlık beslediği ortaya çıktı. Trump'ın 2008 yılında yapmış olduğu
Eş Genel Başkanları ve milletvekilleri tutuklanan HDP'nin Meclis Grup Danışmalarından 6 tanesi için gözaltı kararı alındığı öğrenildi.
TRT1' in Sevda Kuşun Kanadında adlı dönem dizisinde MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'i canlandıracak isim belli oldu.