Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Büyük Anafarta köyünde, çiftçilerin çapalarına takılan savaş malzemeleri, eski muhtarlık binasında sergileniyor
Kağıthane'de bir binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi.
İstanbul'da sabah erken saatlerde etkili olan sağanak yağmur şehrin yüksek kesimlerinde kara dönüştü.
Alman devlet çocuk kanalı Kika TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan görseli ekrana yansıtılarak 'Hayır' propagandası yapıldı.
Türkiye'ye gülücükler dağıtsa bile Azerbaycan'ın gönlü Rusya'dan yana… “Yoldaş”lıktan “gardaş”lığa daha yürünmesi gereken çok uzun bir yol var…
Hollanda ile yaşanan gerilim sürecinde bana en çarpıcı gelen sözü, orada yaşayan bir “Gurbetçimiz” söylemiş. Dün Vatan'dan Murat Çelik'in sütununda okudum. Türk ve Hollandalı yöneti
Samira Acbiata adında Müslüman bir hanım, Belçika'da G4 Secure Solutions adlı bir güvenlik şirketinde 3 yıldan bu yana müracaat memuru olarak çalışmaktayken 2006 senesinde başını örte
Son 10 yılım sanayinin-üretimin değerini anlatmaya çalışmakla geçti. Yıllarca ekonomiye finans-para gözü ile bakmanın ağır maliyetini ödedik.
Eski Bursa Valisi Harput'un da aralarında bulunduğu FETÖ tutuklularının örgüt adına topladıkları himmet makbuzları iddianameye girdi.
ABD'de yayınlanan veriler; Vietnam, Irak ve Afganistan'da savaşan eski askerlerdeki intihar vakalarındaki artışı ortaya koyuyor.
Ankara ve İstanbul'da 19 Mart günü kutlanacak olan Nevruz'a izin çıkmadı.
İstanbul'da Reina katliamı benzeri eyleme hazırlanan DEAŞ üyesi 2 terörist, 2 kalaşnikof, 500 mermi, örgütsel doküman ve dijital veriler ile yakalandı.
Hollanda'da seçimi kazanan Başbakan Mark Rutte'ye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Rutte, sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bilesin ki Türkiye gibi bir dostunu kaybetti
Paris'teki IMF ofisine gönderilen bir zarfın açılması üzerine patlama meydana geldi.
Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen bombalı paketin üzerinden Yunanistan ana muhalefet liderinin adresinin yazdığı ortaya çıktı.