FETÖ’nün TSK içerisindeki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 103 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla baş
Yunanistan Başbakanı, ülkesinin Doğu Akdeniz'de diğer ülkelerle birlikte bir enerji haritası yaratmak için şartları oluşturduğunu belirtirken 'Türkiye karar vermeli' dedi.
Kenan Alpay - Yeni Akit
Ahmet TaÅŸgetiren - Karar
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu: Hiç kimse dünün FETÖ yargısını methetmemizi beklemesin. Çünkü o dönemin FETÖ mensubu hakim ve savcıları gerçekte hakim ve savcı değil, örgü
Irak'ta Başbakan Abdulmehdi'nin mecliste güvenoyu alarak göreve başlayan 14 bakanından 5'inin internet üzerinden adaylık başvurusu yapan kişiler olduğu açıklandı.
Geçtiğimiz yıl Çanakkale Şehitliği’nde CHP’li 3 isim içki içmiş, skandal olay ardından CHP bu isimleri ihraç edeceğini duyurmuştu. O isimler arasında yer alan CHP Bağcılar İlçe B
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin PKK'lı sözde üst düzey teröristlerin başına ödül koymasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde tanıtım filmindeki FETÖ benzerliği nedeniyle 3 kişi açığa alındı.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kam
Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders, Filistin'in ülkesindeki misyonunun statüsünün yükseltildiğini bildirdi.
EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Gemici köyünde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmak isteyen 4 PKK şüphelisi, jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un 'terör örgütü propagandasını yapmak' ve 'terör örgütüne yardım' suçlamalarıyla yargılandığı davada tahliyesine karar veri
Çin Devlet Başkan Yardımcısı Wang Qishan müzakerelere ve ABD ile çalışmaya hazır olduklarını, ticaret savaşının kazananı olmayacağını söyledi.