HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, "Şu da bizim açımızdan nettir ki o dakikada o bölgede ve o sokakta polisler dışında ateş eden hi
ABD Dışişleri Bakanlığı, düşürülen Rus uçağının Türk hava sahasını ihlal ettiği yönünde kanıtlar bulunduğunu bildirdi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK üyeleri, 3 ayrı yerde polise roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatış
HSYK kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırılan Çorum Savcısı Fikret Seçen'in, 24 Kasım'da Atatürk Havalimanı'ndan Hollanda'ya gittiği öğrenildi.
ABD'li Orta Doğu Tarih Profesörü, Suriye'de izlediği politikanın Rus liderin sonunu getireceğini ileri sürdü
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Paris’teki BM İklim Değişikliği Zirvesi’nde çekilen aile fotoğrafına dahil olmadı. Putin'in ortak resme katılmamasına geç kalması gerekçe gös
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'te düzenlenen iklim zirvesinde konuştu. İklim değişikliği ile ilgili olarak "Bu konuda asıl sorumluluğu gelişmiş ülkeler üstlenmelidir" dedi.
KCK Eş Başkanı Cemil Bayık, PKK'nın yurt dışına çekilme kararını ne HDP ne de PKK lideri Öcalan'ın verebileceğini söyledi; "Onun kararını ancak biz veririz" dedi. Bayık, Öcalan'ın
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşen ABD Başkanı Obama, Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesinden üzüntü duyduğunu belirtti.
Tahran Ticaret, Sanayi ve Madencilik Odası eski Başkanı Muhammet Reza Bahzadian, İran’ın Rusya’ya tarım ürünleri ihracatında Türkiye’nin yerini tutamayacağını açıkladı.
Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Rusya'dan özür dilemeyiz' açıklamasına Rus başbakan Medvedev'den yanıt gecikmedi.
Rusya'yla kurduğu yakın ilişkilerle tanınan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev kriz için devreye girdi.
“Google Earth” programını indirip dünyanın her yerini kuşbakışı görme imkânına kavuşmak heyecanlandırmıştı. Uydudan alınan görüntüleri seyrederken sınırları gösteren ‘sanal�
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü yerde inceleme yapan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz'ın da arasında bulunduğu heyete ateş açıldı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan, "Uçağımızı niye düşürdünüz?" diyen Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’a yanıt.