Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Lagumciya, Suriye'de yaşanan katliamlarla ilgili ''Esed'in sonu da Miloşeviç gibi olacak. Esed'in iki mahkemede kesinlikle yargılanacağını düşünüyorum" ded
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi, uzaya ileri teknoloji ürünü yeni bir uydu fırlattı.
Yermuk'ta açlıktan ölümleri engelemek için BM'nin düzenlediği sosyal medya kampanyasına milyonlarca kişi destek verdi.
Libya'nın Sebha kentinde güvenlik güçleri ile devrik lider Muammer Kaddafi yanlıları arasında 3 gündür devam eden çatışmalarda 14 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi yaralandı.
Suriye'deki patlamaların ardından kapatılan Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçişler tekrar başladı
Teksas'ta 20 yıl önce bir polisi öldüren Meksikalı mahkum zehirli iğne ile idam edildi.
Biat, İstişare, Katılım, Mutabakat, İslami Liderlik, Hilafet Ve Global Çatışmaların Yapısı Çerçevesinde İhvan-ı Müslimîn Teşkilatı
MEB, şubat atamasında hangi alanda kaç öğretmen alınacağına ilişkin kılavuzu yayımladı
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'a mektup göndererek, "Kıbrıs sorunu çözmenin zamanı çoktan gelmiştir" dedi.
Bakan Yıldız, "Kim olursa olsun, yolsuzluğa karışmışsa cezasız kalmaması lazım" dedi.
İHH'dan yapılan açıklamada, "Karalama kampanyası başarısız oldu. Karalamalar karşısında gerekli hukuki girişimlerde bulunulmuş ve bulunulmaya devam edecektir" denildi.
Ukrayna’nın başkenti Kiev’de devam eden sokak çatışmalarında bir kişi hayatını kaybetti.
Özgür Suriye Ordusu başkent Şam'ın batısındaki Dareyya banliyösünde son bir haftada aralarında üst düzey komutanların da olduğu 70 kişiyi etkisiz hale getirdi.
Yermuk'ta halk, bir taraftan açlıkla mücadele ederken diğer taraftan da keskin nişancıların saldırılarına maruz kalıyor.
AFAD Başkanı Oktay, Suriye için başlatacakları "Sana İhtiyacım Var" kampanyasında tek amaçlarının dara düşene yardım etmek, zorda bulunana el uzatmak olduğunu söyledi.