2 bin 600'e yakın Orta Afrikalı mülteci öldü. Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütü, ülkelerindeki şiddetten kaçarak Çad’a gelen yaklaşık 2 bin 600 Orta Afrikalı mültecinin öldü
Suudi Arabistan'da siyasi suçlardan yargılanan 4 kişiye idam cezası verildi.
Rejiminin önemli destekçilerinden analist Talip İbrahim, katıldığı bir haber programında Halep'in Muhaliflerden geri alınması için kimyasal silah kullanmayı teklif etti.
Suriye'nin güneyindeki Deraa ve Kuneytra'da Ahrar'uş Şam ve Nusret Cephesi de dahil rejim güçlerine karşı savaşan 8 muhalif grubu 'Tek Bayrak' adı altında ortak operasyon odası kurdu.
Afganistan'ın eski Cumhurbaşkanı Hamid Karzai,ABD'nin kendi askeri üslerinin güvenliğini sağladıktan sonra Taliban ile savaşmayı bırakarak kendilerini aldattığını söyledi.
Yemen'de Şii Husilerin ev hapsinden kurtularak Aden'e giden Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi, bazı kentlerin valileriyle bir araya geldi.
Suriyeli muhaliflerin lideri Halid Hoca, Süleyman Şah Türbesi'nin nakliyle ilgili operasyonda Türk hükümeti tarafından bilgilendirildiklerini söyledi.
HDP Sincan ilçe başkanlığına düzenlenen saldırıda dört kişi yaralandı
Suriye rejimi, Türk ordusunun Süleyman Şah'taki emanetlerin alınması ve askerlerin getirilmesi için gerçekleştirdiği operasyon için 'apaçık bir saldırı' ifadesini kullandı.
Evinizi; annenize, babanıza, çocuğunuza veya kardeşinize oturması için bıraktığınızda, vergiden muafsınız. Ancak, kayınvalidenize verdiğinizde vergi ödemek zorundasınız
Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yapılan operasyon sırasında şehit olan askerin Başçavuş Halit Avcı olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehidin babası Mustafa Avcı'yı aradığı bildi
Kayıt dışı ile mücadele kapsamında müfettiş sayısını artırmayı planlayan Maliye Bakanlığı, ağırlık uzmanlardan oluşan binlerce personel alacak. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)
Demiryolları işçiliği, hırsızlık, sokak çeteciliği ve uyuşturucu kullanıcılığından sıyrılarak kısa bir süre sonra Amerikalı Müslümanların sembol ismi haline gelen Malcolm X'in �
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore ile ABD'nin bölgede yapacağı ortak tatbikatlar öncesinde Kuzey Kore topçu birliklerinin talimini denetledi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Kim'in
Suriyeli muhalifler, İran'ın Suriye'deki askeri varlığının aşikâr duruma geldiğini belirterek BMGK’dan 'uluslararası hukuka aykırı' işgale son verecek bir karar almasını istedi.