Yıldırım, Olağanüstü Hal’in uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin, 'Çarşamba günü Milli Güvenlik Kurulu toplantısında karar verilecek' dedi.
Ahmedinejad'ın 22 Mart'ta Ahvaz'daki bir camide halka hitaben yaptığı konuşmada yönelttiği eleştirilerin, odağı net olmamakla birlikte, İran lideri Hamaney veya Cumhurbaşkanı Ruhani'ye i�
İsrail meclisindeki Arap milletvekillerinden Zehalka, "İsrail basınında genel kanaat, suikastın arkasında İsrail'in olduğu yönünde. Bu da İsrail güvenlik organlarından bazı bilgiler sız
PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim, Rakka'nın IŞİD'den alındıktan sonra PYD'nin "federal bölgesine" katılabileceğini söyledi. PYD/YPG'nin başını çektiği SDG g
Geçtiğimiz sezon Diriliş dizisinde “Turalı” karakterine hayat veren Boğaçhan Talha Peker'in sessiz sedasız diziden çıkarıldığı haberlerine yalanlama geldi.
İstanbul'da FETÖ soruşturması yürüten komiser H.S.Y.'nin ifadesini aldığı bir zanlıdan 10 bin TL rüşvet istedi. Rüşvetçi komiser meslektaşları tarafından AVM'de suçüstü yakalandı
Televizyonların genel yayın yönetmenleriyle buluşan Başbakan Yıldırım, "Yüzde 10 seçim barajı konuşulur, indirilebilir bu seçim barajı. Çünkü bu cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Pazar günü CNN Türk'te yaptığı "İran'dan Türkiye'ye 3 milyon mülteci gelebileceği" açıklamasına "alakâsız ve tuhaf" diyen İran İran Dışişleri
Son bir haftada ülke genelinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarında 46'sı ölü olmak üzere 57 terörist etkisiz hale getirildi
Hidayet Karaca, kendisine Fetullah Gülen ile ilgili yöneltilen soruya "Hizmet hareketinin, Fetullah Gülen'in yada oradaki insanların avukatı değilim, gazeteciyim" dedi.
Mardin’in Derik Belediyesi’ne kayyum olarak atanan ve PKK'lı teröristlerin hain planı sonucu şehit edilen Muhammed Fatih Safitürk'ün kanı yerde kalmadı.
ABD Başkanı Trump’ın Dış Politikalar ve Ortadoğu Danışmanı Walid Phares, FETÖ elebaşı Gülen’in terörist olduğunu söyledi.
Antalya’da referandum kampanyası kapsamında AK Parti’nin ‘evet’ broşürlerini dağıtan başörtülü kızlar saldırıya uğradı.
Suriye kaynaklı bir haber sitesinde, ABD'nin Irak ve Suriye'de 'büyük bir Kürt devleti' kurulması yönünde terör örgütü YPG ie anlaştığı iddia edildi.
İran Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın İran’a dair sözlerine karşılık yazılı açıklama yaptı.