Yaz ayları gün ışığının uzun süren şöleni yüzünden okumak için en elverişli zamanlar. Bazı kitaplar var ki hacmi az ama düşünce ufkumuzu genişletmesi ve bildiğimizi sandığımız
Mısır’ın, fakirliğin, işsizliğin ve cehaletin kol gezdiği bir kasabasında açılan küçük bir tavuk çiftliği, zamanla büyüdü ve bölgeye hastaneler, okullar, üniversiteler, yurtlar, c
ABD Kongresi, bir haftada ikinci kez güvenlik nedeniyle alarma geçti. Kongre binası yakınında silahlı bir kişinin görüldüğü bilgisi nedeniyle, kongreye giriş ve çıkışlar durduruldu.
Sağlık sorunları nedeniyle geçen yıl geçici olarak serbest bırakılan Sırp savaş suçu zanlısı Goran Hadzic 58 yaşında hayatını kaybetti.
Fransa’nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde ölü bulundu.
Paris saldırılarında hayatlarını kaybedenlerin aileleri, devlet aleyhinde 'ihmalkarlık' suçlamasıyla dava açmaya hazırlanıyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkililerinin, Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme sürecinin ardından Gazze'deki elektrik sorununa çözüm amacıyla bölgeye gitmesi bekleniyor.
Şanlıurfa Otogarı'nda kimlik soran 3 polisi tabancayla şehit eden ve ardından aynı silahla intihar eden 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde toprağa
Srebrenitsa'daki Boşnak soykırımının 21. yıl dönümünde düzenlenen törenlere katılanların ayrılmasıyla şehirde hayat normale döndü.
PKK ile Barzani ve güçleri arasındaki kriz son yılların en yüksek seviyesine ulaştı.
BM, Güney Sudan'daki çatışmalardan kaçan 7 bin kişinin Cebel ve Tomping'deki BM yerleşkelerine sığındığını açıkladı.
BM, Güney Sudan'daki çatışmalardan kaçan 7 bin kişinin Cebel ve Tomping'deki BM yerleşkelerine sığındığını açıkladı.
Eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni'nin, Mısır'daki Selefi Nur Partisi yöneticilerinden Nadir Bekar ile görüştüğü iddia edildi.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde maskeli kişi ya da kişilerce bir markete çakmak gazı kutusunda hazırlanan el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunuldu. Ya�
İsrail'in, Suriye ile arasındaki Golan Tepeleri'nde ateşkes hattını geçerek büyük iş makinalarıyla siper kazdığı iddia edildi.