Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın silah bırakma sözüne karşılık buna göre hareket ettiklerini, ancak Çözüm Sürecinin istismar edildiğini söyledi. Arınç, "PKK'lılar elle
Zaman gazetesi karikatür sayfasında Suruç katliamı ile artarak devam eden terör eylemleri sonucunda şehit olan askerleri mizah konusu yaptı.
Rize'de yapılan yarışmanın finalinde Kahramanmaraş bölgesinden Raşit Tayyip Fındık birinci oldu
İsrail kabinesi, Filistinliler için kullanılan 'idari tutuklama' yönteminin Yahudi yerleşimcilere de uygulanmasını onayladı.
Ramallah'ta bir araya gelen sosyalist gruplar, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki siyasi bölünmüşlüğe son verilmesini istedi
PKK mensuplarınca Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan askeri hastaneye uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi.
MİT'in kontrolünde Suriye Türkmenlerine yardım götüren tırları durduran ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs gerekçesiyle tutuklanan savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, �
Afrin Kantonu'nda YPG ile Nusra Cephesi arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, Ahrar'uş Şam'ın da aralarında bulunduğu 5 örgüt YPG'ye karşı savaş ilan etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Sivil Toplum Kuruluşları ile kahvaltıda buluştu.
16 şehit ve onlarca yakılan araç sonrasında PKK'ya silah bırakma çağrısı yapamayan Demirtaş köşeye sıkışınca kurnaz bir çağrıya imza attı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Mısır ile Suudi Arabistan imzalanan Kahire Deklerasyonu'nda Suriye konusunda işbirliği kararı alındı. Anlaşma gereğince, ayrıca iki ülk ortak Arap Gücü Ordusu'nun kurulmasının öncülü
Her yıl üniversitelerden mezun olan binlerce genç iş arayanlar kervanına katılıyor. Yeni mezun tecrübesiz gençler için bazı sektörlerde daha fazla iş fırsatı bulunuyor.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Elde silah, ağızda demokrasi bir arada olmaz. Silahla demokrasi yan yana yürümez" dedi.
IKYB Başkanı Mesud Barzani, barış sürecinin sona ermesinde Erdoğan kadar PKK’nın şahin kanadının da sorumluluğu bulunduğunu söyledi