Aramalarda üç adet kalaşnikof marka silah bulunurken, silahların Paris saldırılarında kullanılmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.
Şırnak'ın İdil ilçesinde sabahın erken saatlerinde polis ile teröristler arasında çatışma çıktı.
Dünyanın aradığı saldırgan Salah Abdeslam Fransız polisler tarafından durdurulmuş fakat gözaltına alınmamış.
Akılla birlikte kalp sahibi de olduğumuz unutulmamalıydı. Tatlı bir dil, merhamet ırmağı kalbin kullanıldığını gösterir.
HAP Genel Sekreteri Biltaci'nin oğlu Halid el-Biltaci'nin, hakkında verilen serbest bırakılma kararına rağmen tutukluluğu sürüyor.
Fransa'da polis, saldırılarda yer aldığı bildirilen Abdeslam Salah'ı arıyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, olağanüstü hal uygulamasının 3 ay daha devam edeceğini duyurdu.
1 Kasım seçiminin en çok oy kaybeden partisi MHP'de, bu hafta sonu oldukça hareketli geçiyor. Dün MYK üyeleri ile görüşen MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün de il başkanları ile bir araya
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi Fransa, ABD, İran ve bazı ülkelerin yeni saldırıların hedefinde olacağı bilgisini verdi.
Suriye'nin etkili direniş hareketlerinden Ahrar'uş Şam'ın siyasi ofisinden Paris saldırıları ile ilgili kritik bir açıklama geldi.
Ev sahibi olarak G20 zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası toplumun terörizm ve mülteci krizi konularında çok iyi bir sınav verdiğini söyleyebilmemiz mümkün değildir.
Doğan Medyasının yayın organı hürriyet gazetesi bu kez de bir okulun merdiveninde yazan "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku" ayetinden rahatsız oldu.
İngiltere'de ırkçı bir kadının bir otobüste müslüman olduğu için hamile bir Türk kadına yaptığı saldırı sonrası mahkeme saldırganın 16 hafta hapsine karar verdi
İlker Başbuğ, Silvan, Cizre ve Silopi'deki manzaralardan rahatsız olduğunu söyledi...
Türkiye'nin, dünyanın en gelişmiş ekonomilerine sahip 20 ülkenin yanı sıra davetli ülkeler ve uluslararası kuruluşların liderlerine ev sahipliği yapacağı G20 Liderler Zirvesi başlıyor