Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde, polis aracına uzun namlulu tüfeklerle ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Polis memurlarından Serdal Toprak şehit oldu.
Geldiğimiz noktada Cezayir-Libya-Mali üçgeninde Batı’nın terörle mücadele programı dahilinde yeni bir cephe ortaya çıkmış durumda
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kara çamdan ve ahşap oyma işçiliği ile inşa edilen 'çivisiz mescit' düzenlenen törenle ibadete açıldı.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) hayal kırıklığına uğrattığı iddia edildi.
Daha iyi bir yaşam umuduyla Suriye'deki iç savaştan kaçan mülteci çocuklar yıllardır en kötü şartlarda yaşıyor. Avrupa ve Ortadoğu'da dolaşan Fotoğrafçı Magnus Wennman çocukları, u
ABD'deki bir araştırma şirketinin yaptığı 'küresel iklim değişikliği' araştırmasına göre, 2050'li yıllarda, insanların bugün yaşadığı yaklaşık yüzde 70'inin sular altında kala
Vladimir Putin TahranÂ’da Ayetullah Hamaney ile bir araya geldi.
İran Lideri Ayetullah Ali Hamaney, terör örgütü IŞİD'in kurulmasının arka planında Washington yönetiminin olduğunu, örgütle mücadele adı altında oluşturulan koalisyonlara güvenilmem
İran'ın Rusya Büyükelçisi Sanai, Moskova'nın Tahran'a S-300 füze sistemleri gönderme işlemlerine başladığını söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, 7 yıl aradan sonra bugün ilk kez Tahran’a giderek İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve ülkenin dini lideri Hamaney ile görüşecek. Putin’in İran ziyaretinin ana günde
Tunus'da daha önce istifa kararını askıya alan vekillerin bugün istifa edeceği belirtiliyor...
Yunan Sahil Güvenlik Komutanlığı, sığınmacıları taşıyan botun batırılmasının "kurtarma operasyonu" olduğunu iddia etti.
Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Eğirler köyünde 12 yaşındaki bir çocuk, elleri ve ayakları bağlı şekilde vahşice öldürülmüş olarak bulundu.
Diyarbakır Valiliği, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve kentte kullandığı makam aracına yönelik herhangi bir saldırının gerçekleşmediğini bildirdi.
Hatay Valisi Ercan Topaca, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırılar nedeniyle bölgeden yaklaşık 30 bin civarında insanın göç edeceğini düşünüyoruz" dedi.