Eski CHP Genel Başkanı Baykal, kendisine sorulan "2002'de Erdoğan'a neden destek oldunuz" sorusuna "Yoksa kepaze olurduk" dedi.
İsveç Göçmenlik Bürosu, dünyanın en yaşlı sığınmacısı olduğu sanılan 106 yaşındaki Afgan Bibikhal Uzbek'in sınır dışı edilmesine karar verdi.
Bugün sabah saatlerinde Rusya'da meydana gelen bıçaklı saldırının DEAŞ tarafından üstlendiği ABD basını tarafından duyuruldu. Saldırıda 2'si ağır toplam 8 kişi yaralandı.
Çukurova Üniversitesi'nde tekniker olarak çalışan Mustafa Yiğit adlı vatandaş, internetten aldığı Çin malı zayıflama hapını kullandıktan sonra kalp çırpıntısı ve yüksek ateş ş
İstanbul, Şişli Belediyesi’nin eski başkanı Mustafa Sarıgül’ün 2019 yerel seçimlerinde yeniden Şişli Belediye Başkanlığı'na aday olacağı iddia edildi.
Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu.
Refah Sınır Kapısı'nın açık olduğu bir sırada, Cezayirli bir insani yardım kafilesinin Gazze'ye girişine Mısır resmi makamları tarafından izin verilmedi.
ABD’nin Savunma Bakanı James Mattis, Trump hükümetinin Afganistan’da izleyeceği yeni politikayı belirlemeye 'çok, çok yakın' olduğunu söyledi.
Afrika ülkelerinden Gana'da yapılan TV çekimleri sırasında ilk kez drone ile karşılaştığında sorduğu "Bunun biraz daha büyüğünü yapıp beni Hicaz'a götürebilir misin?" sorusuyla sos
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla trafik tedbirlerini artırdı. İlk kez bir bayramda bu denl
Nijerya'da son 3 haftada 50 kişi ishal, kanlı kusma ve yüksek ateş şikayetinin ardından hayatını kaybetti
Yeni Şafak köşe yazarı Hayrettin Karaman, "Gavurdan dost, domuzdan post olmuyor" adlı bir yazı kaleme aldı.
Hakkari Yüksekova'da PKK tarafından kaçırıldığı tespit edilen Kadıköy muhtarı Nurettin Altun, başından vurularak öldürülmüş halde bulundu.
İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde makilik alanda yangın çıktı.