AK Parti aday açıklama sürecinde sona geldi. Büyük bir aksilik olmazsa bu hafta sonuna kadar il ve ilçelerin tamamı açıklanmış olacak.
Hüseyin Akın- Milli Gazete
İşgalci İsrail ordusunda, Ombudsmanlık Ofisi eski Başkanı olarak görev yapmış olan Yitzhak Barak, İsrail ordusunun yaşadığı büyük krizi itiraf etti.
Amerikan Washington Post gazetesi ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili değerlendirmelerini yayımlaması için taleplerin arttığını y
Kemal Öztürk- Yeni Şafak
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli yargı ve idari yargıda 152 hakim ve Cumhuriyet başsavcı ile savcısının derecesini birinci dereceye yükseltti.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İran'da tutuklu bulunan İngiliz-İran çifte vatandaşı Ratcliffe'in durumuna ilişkin bu ülkenin Londra Büyükelçisi Hamid Baeidinejad'ı bakanlığa çağ
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonda görüştü. Erdoğan'ın "Türkiye'nin Kürtlerle hiçbir sorunu olmadığını" belirttiği görüşmede, Suriye'de güvenli bö
Röportaj: Adalet Çavdar
Lavrov, "Japonya 2. Dünya Savaşı’nın sonucunu ve Rusya’nın adalar üzerindeki egemenliğini tanımadığı sürece barış görüşmelerinde ilerlemenin zor olduğunu" söyledi
Peşaver'de 2014'teki okul baskınından kurtulan Ahmet Navaz, terör ve radikalleşmeye karşı verdiği mücadele nedeniyle İngiltere Başbakanı tarafından "Points of Light" ödülüne layık gö
İsrail polisinin saatlerce kuşatma altına aldığı Mescid-i Aksa'daki Kubbetu's Sahra, kuşatmanın kaldırılmasının ardından tekrar ibadete açıldı.
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, 32 binden fazla öğretmen ve okul çalışanı greve gitti, 600 bin kadar öğrencinin eğitimi aksadı.
'Büyük Dönüş Yürüyüşü' gösterilerinde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucunda şehit olan biri çocuk 2 Filistinlinin cenazesi toprağa verildi.
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bir evde çeşitli dönemlere ait 5'i altın 167 sikke ile kabartmalı çömlek kapağı ele geçirildi.