Suudi Arabistan ve BAE'nin, ABD'den satın aldığı silah ve araçları El Kaide bağlantılı gruplar dahil birçok grup ve kabileye verdiği ortaya çıktı. CNN'in yayınladığı görüntülerde
CHP'nin Vezirhan Belde Belediye Başkan Adayı Ercan Öztürk, ikameti beldede olmadığı için kendisine oy veremeyecek.
ABD ile gerilim yaşayan Rusya, RS-28 Sarmat kıtalararası füzenin geliştirilme çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Venezuela'daki krize siyasi çözüm bulma konusundaki destek tekliflerinin güvenilirliğinin sarsılmaması için hiçbir grubun yanında
Kadıköy'de PKK ve HDP'ye desteğiyle bilinen Şerdil Dara Odabaşı'nı aday gösteren CHP, yüzde 72 oy aldığı ilçede seçime katılamayabilir. Zira CHP Parti Meclisi'nde tartışmalı iki oyla
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti belediye başkan adaylarının Ankara'daki konaklama masraflarının Meclis'e ödettirildiği iddiasına cevap verdi.
Riyad yönetimi, son 15 ayda Suudi Arabistan topraklarına yasa dışı yollarla girmeye çalışan 20 binden fazla Yemenlinin yakalandığını bildirdi.
AB, sanal platformlardaki nefret içeren mesajların hızlı biçimde sanal ortamlardan kaldırılmaya başlandığını açıkladı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 14'ü ilçe, 18'i belde toplam 32 belediye başkan adayını daha açıkladı.
Venezuela'da gerçekleşen darbe girişiminin ardından Brezilya'da hareketlenmeler başladı. Aşırı sağcı 'The movement' yani 'Hareket' isimli yapılanma, latin Amerika'da ülkeleri teker teker
İtalya'nın çoğu Avrupa ülkelerinin aksine, kendisini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu Venezuela Başkanı olarak görmediğini bildirdi.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanına gelen ve idamla yargılanan İhvan mensubu Muhammed Abdulhafiz Hüseyin'in, darbeci Sisi yönetimindeki Mısır'a iade edildiği belirtildi.
Sosyal medyada paylaşılan ve teyit.org’a ihbar olarak gönderilen fotoğrafın, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki’yi Afrika’daki bir FETÖ okulunun
Etkili bir din adamı olan Ayetullah Rûhullah Musevî Humeynî’nin 1963’ten itibaren başlattığı Şah karşıtı muhalefet, 1970’in son çeyreğinde artık kanlı sokak çatışmalarına dö