28 Şubat davasında savcı mütalaasını açıkladı. Aralarında Çevik Bir ve dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'nın da olduğu 60 sanık için ağırlaştırılmış müebbe
Kastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım'da çıkan yangın sonrasında kaybolan aynı aileden 5 kişinin cesedi bulundu. Olayla ilgili 2 kişinin daha tutuklandığı belirtildi.
Rusya'nın Eylül ayında yaptığı terörle mücadele tatbikatını NATO ve Avrupa ülkelerine saldırı tatbikatı olarak yorumlayan Bild, Avrupa'ya savaş uyarısı yaptı.
Hamas lideri ve Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye, Gazze'de Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Türkoğlu ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kudüs'le ilgili tutumundan
Avustralya'nın Melbourne kentinde bir alışveriş merkezinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sabah saatlerinde de Melbourne'de bir araç yolda yürüyen kala
Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Yıldıran, "Cami 3 haftalık plan dahilindeki basit onarım nedeniyle ibadete ve ziyarete kapalı olacak." dedi.
ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan tutuklu sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
Eski CIA üst düzey yöneticisi Fuller’in Türkiye'ye karşı düşüncesini ortaya çıkaran ajanı, “Washington ve CIA’de halen Türkiye’de darbe olmasını isteyenler var” dedi. Fuller yazıs
PKK’nın Suriye’de 5 yıldır işgal altında tuttuğu Afrin için Esed rejimi ile pazarlık yürüttüğü ortaya çıktı.
İsrail hapishanelerinde "idari tutukluluk" uygulaması kapsamında bulunan yaklaşık 500 Filistinlinin 2018 yılından itibaren İsrail mahkemelerini boykot edeceği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kudüs ve Filistin davasına ilişkin yaptığı destek açıklamaları İsrail Parlamentosunda tartışmaya açıldı.
Suudi Arabistan, 2018'in sonuna kadar iki nükleer reaktör yapımı için sözleşmeler imzalayacağını açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed'in Fahreddin Paşa hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi.
Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ile HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan arasındaki sözlü atışma, gerginliğe neden oldu. Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü
Kastamonu'da evleri yanan aileye 22 gündür ulaşılamıyor. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandoların katılımıyla bölgede arama çalışmaları yürütüyor.Kastamonu Cumhuri